| kaTTsu a întrebat:

am cumparat o Placa Video Sapphire Ati radeon HD 7750 GDDR5 1 gb, placa este extrem de buna si cu un sistem reusit ajunge la performante de invidiat, problema sta in felul urmator, eu am cumparat-o azi 30.08. 2013 de la eMAG si tot azi mi-a si venit, functioneaza perfect, problema e ca din pura coincidenta am dat de alt site online de cumparaturi, eu am platit 450 ron pe aceasta placa, iar la acest magazin se afla la 380 ron, practic mi-am luat teapa cu 70 ron, am cumparat-o deoarece aveam mare nevoie de o placa video, am ramas fara si trebuia neaparat sa cumpar astazi, problema e in felul urmator, acea placa la 380 ron este la promotie, cei de la eMAG imi vor da banii in 30 de zile, eu raman fara placa video in acest timp plus ca poate sa numai fie pe stoc la 380 ron la acel magazin. ce este de facut?

2 răspunsuri:
| AlexSapphirefull a răspuns:

Sincer sa fiu eu chiar apreciez placile video de la radeon, dar daca nu iti trebuie neaparat radeon pentru PC, sfatul meu este sa iti iei bani inapoi si sa achizitionezi asta >>> http://www.emag.ro/......ELF4KBBBM/ app este pe GDDR3

| kaTTsu explică (pentru AlexSapphirefull):

Este net inferioara acesteia, am avut nVIDIA gt 630 1 gb ddr3, era o placa medie, care suporta multe, am vandut-o in dorinta de a mai pune niste bani si sa imi cumpar o placa de top, am cumparat sapphire ati radeon 7750 OverClock 1 gb DDR5, cea mai buna placa din categoria sa de pret.