| lpavel a întrebat:

Are cineva un laptop pe care sa-i mearga toate jocurile noi 3-4 ore fara sa se opreasca? In special Battlefield 3. Daca da sa-mi spuna si mie de care e. Multumesc

Răspuns Câştigător
| 4n0NlmUs a răspuns:

La ala totui perfect!
uitete la alienware.ro
acolo alegi ori ce laptop si il perfectionezi cum vrei tu!

17 răspunsuri:
| Dragonel a răspuns:

Dell

| lpavel explică:

Va multumesc pentru raspunsuri dar nu fac 2 bani ce raspuns mi-ati dat. Eu asteptam sa-mi dati detalii despre laptop-ul pe care merg jocurile noi. Detalii cum ar fi : Dell i5- ram 4- memorie video 1sau 2 - 2, 2 Ghz si asa mai departe. Dar va rog nu va dati cu parerea. Sa-mi spuna numai cel care are un laptop pe care merg jocurile noi asa cum am amintit si mai sus. Sa-mi dea detaliile laptop-ului si ii dau funda. Dar sa nu minta pentru ca detin un laptop bun si imi dau seama daca minte. Problema mea e ca se incalzeste dupa jumatate de ora de joc pe Battlefield 3. Deci va multumesc si FUNDA raspunsului bun si sincer!

| lpavel explică:

Va multumesc dar raspunsurile voastre nu ma ajuta deloc. Nu va dati cu parerea. Deci numai cel care detine un laptop pe care ii merg jocurile noi, numai el sa-mi dea detalii despre laptop. Exemplu: Dell i5 - Ram 4 - 2, 2 Ghz - Memorie Video 1GB si asa mai departe. Dau FUNDA raspunsului bun! Dar sa nu mintiti pentru ca imi dau seama. Eu am un Laptop bun numai ca se incalzeste dupa jumatate de ora de joc pe Battlefield 3 si e nou deci nu are probleme... Va multumesc! FUNDA raspunsului bun!

| lpavel explică:

Vreau sa zic sa-mi dea detalii despre laptop dar numai cel care detine un astfel de laptop poate sa ma ajute. De ex: Dell i5 - 2, 2 Ghz - 4 ram - memorie video 1gb etc. Dau FUNDA pentru raspunsul bun. Sa nu mintiti ca asa nu ma ajutati deloc si oricum imi voi da seama ca eu deja detin un laptop bun numai ca se incalzeste dupa jumatate de ora de joc pe Battlefield 3. Si e nou, deci nu are probleme... Va multumesc! FUNDA raspunsului bun!

| 4n0NlmUs a răspuns (pentru lpavel):

Alienware si poti sa iti faci tu cum vrei un laptop! Este f-f bun! Nota 10 la laptopurile alea!

| lpavel explică (pentru 4n0NlmUs):

Tu ai unul la fel sau poate un prieten l-a incercat sau de unde sti ca la jocurile noi dupa 1-2 ore nu se opreste?

Nu comm ala vrioam da lasa.

La ala totui perfect!
uitete la alienware.ro
acolo alegi ori ce laptop si il perfectionezi cum vrei tu!

| 0x11111051 a răspuns:

Notebook Fujitsu Lifebook AH532\31

B960 2x2. 20GHz
DDR3 4 GB RAM 1333MHz
nVidia GeForce GT620M 1G
HDD SATA 2 500GB
Windows 7 Ultimate x64.

Pretul a fost aproximativ 1900-2500 de lei dea vostri. Eu l-am luat din MD. Tine deja de jumate de an:

Perfect World - 40FPS
WOT - 66 FPS
Far Cry 3 - 30 FPS
NFS MW 2012 - 30 FPS.

Mai detaliat pe canalul meu uitete, linkul e in intrebara pe care ai raspuns numai ce, baranule!

| lpavel explică (pentru 0x11111051):

Cu laptop-ul asta poti sa mergi la pascut! laughing))))))))))

| 0x11111051 a răspuns (pentru lpavel):

El tine foarte bine, si nu iti este fake chinez.

Eu te cred, dar e c-am slab la jocuri... detin unul mult mai bun si nu l-as schimba pentru unul ca asta!

Slab la jocuri tu ce? Tu esti slab la creier. Jocurile care le-am testat mai sus cu FPS sub 41 erau cu toate setarile la medium si maximum. Hai aratal pe a tau sa te vad.

Daca crezi ca e atat de bun joaca macar la optiunea medie : Battlefield 3! apoi sa mai comentezi... laughing))

1) Nu mi-a placut din seria Battlefield, nici una
2) Internetul e de 500kbps prin tor-rent.
3) Eu am testat Crysis 3. Incearca tu sa ajungi la 18 FPS pe setari maxime.
E seama sa nu iti sare in aer noutul chinez big grin

Tu chiar nu te lasi cu jaful ala? Lauda-l in alta parte aici nu isi are locul!

Nu ma las. Fiindca stiu ca eu l-am cumparat din banii mei. Nu ca altcineva din banii parintilor, de al de tine. Asa ca inchide botul. Singur ai cerut un notebook care 'sa mearga jocurile noi fara lag". Iaca ti-am dat un exemplu. Si ti-am cerut prezintal pe a tau. Tu ai tacut si mai luat cu alta vorba, asa ca inchide pliscul

| Sorin1987 a răspuns:

Toshiba iti recomand happy funda? laughing