| Capa1 a întrebat:

ce desktop PC / laptop pot sa imi iau pana in 1500 lei si sa ruleze bine jocuri precum lol/cs:go, daca se poate si un link cu PC/laptop-ul respectiv
Dau funda

Răspuns Câştigător
| vidii a răspuns:

Incearca sa faci un mic efort si sa cumperi
- quad core bun
- placa de baza ok
- 4gb ram
- 500gb hdd
- placa video buna pentru jocurile mentionate dar si pentru cele mai noi
- sursa de calitate
- Carcasa ok
DVD-rw n-am pus pentru ca poti instala windows de pe un stick bootabil si cand vei avea nevoie pe viitor de dvd-rw poti sa cumperi unul
http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1262689/

Am procesor asemanator si placa video cu 5-7% mai slaba
In csgo pe 1024x768 / low settings (asa joc eu) am 180-250 fps si in unele cazuri ating si 280 (nu veniti cu "daca ai peste 60 fps nu vei simti diferenta) poate in alte jocuri, dar incercati sa jucati csgo si o sa vedeti ca diferenta e uriasa
Am incercat si pe 1920x1080 pe ULTRA cu MSAA x8 si AA x16, am 80-170 fps
GTA 5 pe 1280x720 normal/medium fara aa/msaa/fxaa 50-65-75 fps
Bf3 multiplayer 1280x720 medium/high ~55-80 fps, iar pe low am atins si 130, dar mai tot timpul pe harti de 64 jucatori aveam 60-75 fps
Farcry 3 pe 1366x768 ~ medium 45-60 fps
AC3 pe 1280x1024 -med/high 50-65 fps, si am mai jucat grid2, ac4 pe medium si n-am avut probleme

Daca nu sti asambla sistemul, asamblarea costa 50 lei
http://www.pcgarage.ro/servicii/pc-garage/asamblare-standard/
Vor asambla ei sistemul la sediu si iti ajunge acasa gata de bagat in priza

| anonim_4396 a răspuns (pentru vidii):

De ce ai alege intentionat sa joci cs go pe low? doar ca sa ai 200 FPS? cam aiurea

| vidii a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu sunt jucator de pe vremea lui cs 1.6, pe atunci jucam cu 800x600 si nu exista grafica, am 15 ani de Counter-Strike la un nivel competitiv si nu ma intereseaza grafica. La csgo daca le pun toate pe high e prea mult praf pe harta, armele stralucesc si mai mult ma incurca, uita-te la toti playerii pro, toti joaca pe 800x600/1024x768 - ultra low settings, Nu ma consider pro, sunt destul de bun, dar cu acele setari joc cel mai bine si asa ma simt cel mai comod, si nimeni nu poate schimba asta

| anonim_4396 a răspuns (pentru vidii):

Totusi ciudat. nu stiu de ce m-a amuzat mereu sa vad acesti "pro" cand se dau mari ca stiu sa joace bine cu nu stiu ce mouse sau mai stiu eu ce rezolutie. as vrea sa ii vad cum joaca cand nu sunt cum le convine lor, adica mouse simplu nu de "gamer" ( mereu m-au amuzat prostiile astea ) rezolutie maxima si chestii cu care nu e obisnuit. eu zic ca asa vezi un jucator bun, daca joci mereu cu chestiile care te-ai invatat, repeti defat mereu acelasi rahat. mare era unu mare bun, dar avea cfg-ul plin plinut. partea care ma dadea pe spate ca in spatiile intunecate din harta, la el se vedea ca si cand ar fi lumina acolo laughing haios ca se credea tare bun dar toate cacaturile il ajutau.

| vidii a răspuns (pentru anonim_4396):

La csgo nu exista aceste "cfg-uri care te ajuta" ci doar setarile pentru internet, rate-uri si updaterate-uri pentru server, tinta si setarile video/game. Cum ar fi sensibilitatea, model hud si asa mai departe. Nu "repeta aceleasi rahaturi" gandeste-te ca daca ei joaca o zi cu sensibilitate 2, apoi schimba la 1.5 va fi dezastru daca s-au obisnuit asa si in fiecare zi ar trebui sa se obisnuiasca cu noua sesnsibilitate la mouse. Asa, cu sensibilitatea cu care s-au obisnuit o pot perfectiona zi de zi.
In privinta mouseului, iei mouse de gamer doar daca nu esti un simplu jucator casual, nu vei vedea diferenta dar daca esti la un nivel inalt, un mouse de gaming cu senzor optic fata de unul de 15 lei e mult mai bun.
Cu cel de 15 lei,daca trage un inamic din spate si trebuie sa te intorci repede, brusc.pur si simplu ti se blocheaza imaginea si ramai cu tinta in acelasi loc, cu cel de calitate te-ai intors instant si poti avea sansa de a-ti omori inamicul, nu "te ajuta sa castigi", ci te ajuta sa-ti arati adevaratul skill care l-ai perfectionat de-a lungul timpului in acest joc.

| Capa1 explică (pentru vidii):

Mersi

5 răspunsuri: