| zFc a întrebat:

Am si eu o INTREBARE...
Cum fac rost de colt de aur in jocul The West?
Ca am 1 tarnacop echipat si mucncesc de la 17:00 pana la 24:00 intruna la transporta munitia si nimic.
Am motivatie 0 si pana si eu m-am saturat in fiecare seara Transporta munitia mereu nu este oare ceva ce am omis?
Si daca este va rog sa-mi zicetii...
Si cine imi mai zice si care este restul "questului" prin care obtine arma?
fundita

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a obtine "Coltul de aur" sunteti nevoiti sa parcrgeti cativa pasi:
Pasul 1 : va trebui sa munciti la Transporta munitia cu un Tarnacop echipat pana gasiti O gramada neobisnuita
Pasul 2: Obiectul obtinut il veti echipa si va trebui sa munciti la Pescar pana veti gasi Un obiect murdar
Pasul 3: Dupa ce ati gasit acel produs va trebui sa echipati un ciocan si sa aveti cel putin 100 indemanare motrica [cu bonus]. Acest lucru este necesar deoarece odata indeplinit acest pas veti primi la Barmanul Henry Walker o misiune care va da ca recompensa un Revolver prafui
Pasul 4: Mai departe va trebui sa echipezi un sul de panza si trebuie sa lucrezi la Foreaza dupa titei pana gasesti Revolver de aur
Pasul 5: Trebuie sa aveti in inventar 10 bucati din aurul nebunilor si sa aveti echipat si Revolverul de aur. Odata indeplinite aceste conditii va trebui sa lucrati la Transporta munitia pana veti gasi Colt de aur
Succes!

0 răspunsuri: