Iti spun eu ca placa video e cea mai importanta pentru jocuri Poti sa joci AC3 cu 3GB si 2GB RAM, cea care conteaza cu adevarat e placa video.
Funda?
Faza e ca multi se plang ca le merge sacadat jocul, in special in orasul Boston. de problema ta nu am mai auzit, poate nu ai ultimele drivere la placa video, sau poate ai o placa video mai slaba decat radeon 5770, cea specificata in cerintele recomandate.
Incearca sa : Defragmentezi hardul, downloadeaza ultimele drivere ale placii tale video si da grafica la low
Ah. sau cauta pe google/youtube : Assassin's Creed 3 FPS fix; AC3 higher FPS; AC3 FPS Patch
O sa incerc asa, oricum grafica e deja data la low(normal=minimul in setari)
Mai bine va dau detalii despre PC-ul meu:Windows 7 32biti, procesor-AMD Athlon 64x2 Dual Core 5600+(2CPUs), ~2. 8GHz, RAM 2048MB, DirectX 11, Placa video GeForce 8600 GT(1266MB)
PC-ul e bun dar daca o iei dupa mine e de la placa video Mi se pare cam slabuta.
E pisibil sa ai dreptate, ca altfel nu avea de ce sa nu mearga filmultele ok, Merci.(la RAM am de fapt 4GB speciali pentru jocuri)
OK
Iti spun eu ca placa video e cea mai importanta pentru jocuri Poti sa joci AC3 cu 3GB si 2GB RAM, cea care conteaza cu adevarat e placa video.
Funda?