| horo1234 a întrebat:

Am si eu o problema cu nvidia cred am reinstalat windowsul de 2 ori pana acum si cand vreau sa instalez driveul nvidia mi-se instaleaza pana la capat, il restartez cum zice acolo si pe urma nu vad nici o schimbare cand misc diferite ferestre merge in reluare si nu stiu ce sa ii fac si cand ma uit in bara de jos de la windows vad icoana nvidia si cand dau click pe ea imi zice "Nvidia Display settings are not available "si mai jos imi zice " you are not currently using a display attached to an nvidia Gpu" Va rog spuneti-mi si mie ce trebuie sa ii fac. Acord funda celui mai bun raspuns

3 răspunsuri:
| Adi2ro a răspuns:

Pai cel mai probabil nu ai placa de video Nvidia. Desfa carcasa PC-ului si uitate la placa video (cea cu mufa in care bagi monitorul) si vezi ce scrie pe ea. Poate e ATI. Daca intr-adevar e nVidia vezi exact ce model.

| Anonimus197568 a răspuns:

Aceeasi problema o am si eu cand vreau sa intru in Contro Panel de la nVIDIA. Nu stiu cum sa o rezolv. am gasit ceva pe net care zicea sa sterg niste foldere de la Nvidia si sa instalez si sa sterg iar, dar nu m-am bagat ca imi era ca o stric mai rau laughing)

| horo1234 explică:

Pai a mers cu nVIDIA pana acum o saptamana pana mi-a facut niste puncte pe ecran nu mullte cand ma jucam un joc s-a blocat jocul am restartat calculatorul si nu mai imi mergea nVIDIA