| ciprienutz a întrebat:

Am si eu o problema...
In ce consta ea. Detin o unitate de tipul "delux", in mare componentele ei fiind :2, 6GHz intel celeron, rami 1.5Gb, placa video 128. Problema este ca imi merge totul greu de o lunga vreme, sa fie oare de la placa video care este incorporata? Unitatea mea este de 2 ani de zile.
As' vrea sa primesc niste lamuriri referitoare la asta si sa stiu ce pot cumpara ca sa imi mearga jocurile si toate celelalte bine, sa stau la calculator relaxat si nu cu nervi deoarece totul merge cu lag si in releu.
MULTUMESC anticipat!

5 răspunsuri:
| manda a răspuns:

Pai poate nu e placa video devina si windowsul de vina ca poate ai virusi dar placa video intr-adevar nu prea e buna pentru multe jocuri tari eu asi zice sa-ti iei o placa video de 1gb dar costa si sati pai pui minim o placuta de rami sa zicem de 512 sau daca ai doar 2 locuri scoti placuta de 512 si cumperi una de 1gb casa ai 2g si o sati mearga beton calculatoru a si o placa video de 1g costa in jur de 350-400lei cam atat am dat eu pe ia si pe o placuta de 1g rami an dat cam 200lei

| yonut90 a răspuns:

Unitate e destul de ok,poate iti merge greu din cauza fisierelor fragmentate,incearca sa defragmentezi partitiile (clik dreapta conpiutaru meu,manage, program defragmentare disc ), daca nosa iti mearga mai bine fa-ti un abgreid cu 2 gb ram si schimba placa video.

| yonut90 a răspuns:

Nu inteleg de ce iti merge greu. Poate il ai prea incarcat sau ai virusi, oricum metinu poate merge greu si din cauza netului. Apropo de funda ce zici.

| Filipino a răspuns:

Pai poate placa video nu suporta tipul de rami. sau invershappy da uh ce jocuri vrei sa iti faci sa iti mearga?

| ciprienutz explică:

Pai. metin2ro... si de aia spuneam ca imi merge foarte greu iar acest joc are nevoie de foarte mici cerinte, windowsul l'am schimbat acum 1 saptamana.