Să ei o carte utilă să citești, să nu îți mai pierzi vremea cu jocuri. Cărți de bucate. Inclusiv tipărite în engleză sau franceză.( Iar de ziua ta, dacă chemi niște copii îi servești cu ceva gătit de tine, și îi dai pe spate, că ei nu știu să gătească decât cartofi fierți, cartofi prăjiți, ouă fierte, ouă ochiuri și ceai. ) Mai sunt cărți care te învață : zidărie, să zugrăvești, să desenezi, să repari instalații sanitare, să repari diverse electrice : un fier de călcat, o mașină de spălat, etc. Cărți despre : cultivarea plantelor, creșterea animalelor, peștilor, despre energii neconvenționale, Cărți de : matematică, fizică, chimie, despre lucrul la calculator, anatomie, de presopunctură, de Karate, de arte marțiale în general, ( nu ca să sari tu la bătaie ci ca să te aperi dacă trebuie ), de medicină, despre mase plastice, cauciuc, fire și fibre sintetice, despre compușii siliciului ( sticle, betoane, semiconductori, etc), despre cristale lichide, despre pietre și roci, etc. Singura prostie care ar merita citită ar fi Istoria credințelor și ideilor religioase, de Mircea Eliade. ( Eventual și prostii de tip : Biblia hazlie, Coranul, Biblia, Dao the Jing //o carte despre daoism sau taoism-o filozofie chinezească-, Filozofia ezoterică a Indiei, Bhagavad-Gita, ceva despre Originile creștinismului, scrisă de George Oray sau Ory, nu mai stiu cum se scrie numele lui asta, scrieri bahai, etc.). // Peste niște ani va trebui să citești și sexologie și dermato-venerologie.// Cărți de învățat: engleză, franceză, spaniolă. /// În general trebuie să citești numai lucruri utile, iar literatură numai cât te obligă aia la scoală, și atât.
Este cineva care joaca din Romania jocul acesta?!(daca da sa imi dea Add la id de messenger:co5tach3@yahoo.com)