| Danyzzz a întrebat:

Am si eu o problema si am nevoie de ajutorul unui om serios cu experienta la laptopuri si calculatoare mi-am cumparat de curand un laptop Asus A52JE laptopul la cerinte este foarte bun placa video de 512 ATI Radeon Mobility HD 3gb ram DDR3 procesor intel i3 core 320HDD si face parte din gama Gaming Edition probemele sunt urmatoarele cand cuplez firul de alimentare mi se blocheaza in jocuri incepe si el si se blocheaza m-am gandit sa il duc la garantie si ei mi-au spus ca nu are nimic si este 100% funcionabil si nu este stricat nimic ceea ce mi s-a parut foarte ciudat dar cand ma joc pe el fara firul de alimentare nu are mai nimic nu prea se blocheaza si totusi jocurile nu cer mult deloc de exemplu world of warcraft the wrath of the lich king sa specific am fost anuntat cand umblu pe laptop sa nu tin niciodata si firul de alimentare si bateria cand stau la birou stau cu firul de alimentare si bateria scasa cand plec pe undeva pun bateria fara fir ce pot face in situatia asta?sad

2 răspunsuri:
| Alexander21 a răspuns:

Este sursa de vina.Se blocheaza,scoate un sunet,apoi se restarteaza nu? Problema este sursa,ori de incarcare,ori generatoare. In mod normal nu ar trebui sa faca asa. Problema este ca jocul necesita o tensiune mare,fiind un consumator mare pentur RAMi,placa video,procesor,etc. Sursa e poate prea slaba si de aia cedeaza, nu ofera destul curent. Trebuie sa vada problema daca e sursa din laptop, sau transformatorul de incarcare.Du-l la ei sa vada.

| Danyzzz explică (pentru Alexander21):

Nu scoate nici un sunet si nici nu se restarteaza in 75% din cazuri doar se blocheaza si asa ramane in 25% din cazuri imi da eroare imi apare blue screen si imi zice ca s-a stins ca sa nu afecteze windowsu si l-am dus si la domo de unde l-am luat l-au testat la tot si mi-au spus ca laptopul nu poate sa suporte jocul ca jocul are cerinte prea mari adica un laptop care face parte din gaming edition nu poate face fata la Test Drive Unlimited 2 cu grafica low? nu prea cred.