Tai copaci, faci bete, din bete si lemn faci lopeti, tarnacoape, faci potiuni, armuri, cauti diamante, pentru a te proteja noaptea de creeperi(explodeaza cand sunte langa tine, nu iti ea din viata dar iti poate distruge casa ), zombii ( ce mai, sunt zombii , schelete( trag cu arcul ), endermanii( sunt cei mai infricosatori dupa parerea mea se teleporteaza ), poti construi portale pentru a te duce in iad sa ei diferite materiale, etc. e destul de fain insa te plictisesti cand ai deja casa si un sistem de aparare bun! Daca mai vrei sa stii ceva, intreaba!
Funda?
Nu grafica conteaza la acest joc... Este facut doar pentru a construi! La intuneric apar niste zombii de care trebuie sa fugi construind case si punand lumina, mori de foame cam 90% din timpul jucat, cam asta e Minecraft
Deci iti spun parearea mea despre joc. Joaca un pr si mie mi se pare cel mai naspa joc din toate timputile.
Grafica: Mario o are mai tare de miilioane de ori.
Actinune: Este dar mai bine lipsa.
Jucatorii: Numaii copilasi de 12 ani
Ce sa iti mai spun?
Construesti case.
Si cam atat.
Aaa era sa uit se joaca si online.
Uite aici:http://www.youtube.com/watch?v=F6PVzH5CFnE
Habbolandia.net e mult mai bun, in plus ca Minecraftu asta are nevoie de instalare Java si nu prea merge la descarcat. Te cam plictisesti, doar sa construiesti si atat? Link-ul care ti l-am dat mai sus macar joci on-line, faci hotele, tot ce vrei, vorbesti cu persoane, te imbraci la moda, e mult mai tare dar tot se aseamana la personaje acest site. E ceva de genul Habbo, daca stii, numai ca iti da bani gratis si nu trebuie sa-i platesti cu cardul de credit.
User252426 întreabă: