| gнσѕт a întrebat:

Am tot auzit de jocul Minecraft.Despre ce e vorba in joc? Ce trebuie sa faci?

4 răspunsuri:
| Teo0stuff a răspuns:

Tai copaci, faci bete, din bete si lemn faci lopeti, tarnacoape, faci potiuni, armuri, cauti diamante, pentru a te proteja noaptea de creeperi(explodeaza cand sunte langa tine, nu iti ea din viata dar iti poate distruge casa ), zombii ( ce mai, sunt zombii laughing, schelete( trag cu arcul ), endermanii( sunt cei mai infricosatori dupa parerea mea se teleporteaza ), poti construi portale pentru a te duce in iad sa ei diferite materiale, etc. e destul de fain insa te plictisesti cand ai deja casa si un sistem de aparare bun! Daca mai vrei sa stii ceva, intreaba!
Funda?

| Ichnat a răspuns:

Nu grafica conteaza la acest joc... Este facut doar pentru a construi! La intuneric apar niste zombii de care trebuie sa fugi construind case si punand lumina, mori de foame cam 90% din timpul jucat, cam asta e Minecraft big grin

| Jakoban a răspuns:

Deci iti spun parearea mea despre joc. Joaca un pr si mie mi se pare cel mai naspa joc din toate timputile.
Grafica: Mario o are mai tare de miilioane de ori.
Actinune: Este dar mai bine lipsa.
Jucatorii: Numaii copilasi de 12 ani
Ce sa iti mai spun?
Construesti case.
Si cam atat.
Aaa era sa uit se joaca si online.
Uite aici:http://www.youtube.com/watch?v=F6PVzH5CFnE

| violetflyer a răspuns:

Habbolandia.net e mult mai bun, in plus ca Minecraftu asta are nevoie de instalare Java si nu prea merge la descarcat. Te cam plictisesti, doar sa construiesti si atat? Link-ul care ti l-am dat mai sus macar joci on-line, faci hotele, tot ce vrei, vorbesti cu persoane, te imbraci la moda, e mult mai tare dar tot se aseamana la personaje acest site. E ceva de genul Habbo, daca stii, numai ca iti da bani gratis si nu trebuie sa-i platesti cu cardul de credit.