| pufikmik a întrebat:

Am un joc care nu merge nicicum. imi scrie: nothing will be rendered.the referencs rendering devices was selected but your computer only has a reduced functionality reference device installed.instal directx sdk to get the full reference device. asta imi zice. Am instalat directx sdk da nu merge deeloc deloc.cand am mai reinstalat windowsul am instalat o chestie iar in momentul in care am dat restart, mia modificat rezolutie in mai mic.si atunci mergeau toate jocurile. HELP va rog! funda

Răspuns Câştigător
| spyyns a răspuns:

Incearca sa schimbi rezolutia sau Nu ai OpenGl functionabil pe pc-ul tau SAU
Intra Start > Run(unde scrii "dxdiag") > Display si dai click pe Test DirectDraw si o sa iti faca niste teste o sa vezi dai okey, okey, okey pana iti scrie acolo in casuta aia la "Notes" ceva in gen "Test DirectDraw complet; finish etc". Dupa dau "Test Direct3D" si dai tot la fel okey; okey; okey etc etc pana iti scrie jos la fel finish; complet. Dupa dai "Save All Information" si le salvezi unde vrei tu[eu le salvam pe Desktop, ca mai imi dadea tot aceeasi eroare (nu ti-o rezolva definitiv, daca iti mai apare iar faci din nou cum e ti-am spus eu mai sus)si il ilocuiesc cu actualul.
Incearca si vezi daca iti merge.

1 răspuns:
| pufikmik explică:

Direct3D functionality not available. You should verify that the driver is a final version from the hardware manufacturer.
asa imi apare.nu pot sa dau test la 3D.