| UnXeeN a întrebat:

Am un Laptop Gaming Asus Tuf F17, 16 gb RAM, Nvidia Geforge gtx1060 4 GB, i7 din August anul trecut si merge super bine pana in luna mai anul acesta.Deci care sa fie problema de imi merg jocurile sacadat cu lag, in gta 5 care imi merge la 80-100 fps si fara nici o intepatura de lag acum e la 40-50 fps si e groaznic la cat de prost se misca, care sa fie explicatia.
Mentionez ca nu am jucat zilnic ca sunt plecat cu munca, jucam odata la 2 saptamani 10-20 de ore asta in cateva zile
Ma asteptam la ceva super daca tot am dat banii si e un pic frustrant ca la mai putin de un an sa inceapa sa scartie

8 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Verifica sa fie sigur ca foloseste placa nVIDIA din geforce panel.

| Mihai0101 a răspuns:

Problema cea mai mare la laptopuri e praful adunat in ani de zile el se supraincalzeste!
Trebuie desfacut si curatat minim o data la un an daca vrei sa functioneze optim praful opreste sa-si faca racirea si de aici si fps mai putine in jocuri.
Insa pentru jocuri nu recomand laptop ia un desktop pentru jocuri e mult mai teapan si poti sa il cureti usor pe cand leptopul ia o groaza de timp sa il desfaci.

| Mihai0101 a răspuns (pentru Mihai0101):

Totusi de cati ani ai leptopul si nu l-ai desfacut pentru praf?

| Mihai0101 a răspuns (pentru Mihai0101):

Si inca ceva depinde unde ti leptopul este suficient aer sa traga pe dedesubt?
Daca il pui pe o masa care are material textil si asta ingreuneaza racirea

| UnXeeN explică (pentru Mihai0101):

Scrie la intrebare, ca il am de un an

| UnXeeN explică (pentru Mihai0101):

Da normal, il tin pe un cooler extern cu ventilatoare

| Mihai0101 a răspuns (pentru UnXeeN):

Atunci ai luat ceva program rau intentionat ceva in genul malware.
Inca ceva trebuie spatiu suficient pe disc hdd/ssd unde ai windows-ul minim 70% free space.
Daca nu te descurci altfel reinstaleaza windows!

| Andrei0003 a răspuns:

Cureti ventilatoarele de praf, schimbi pasta termica, te asiguri ca placa video dedicata este activa si detectata de sistem, instalezi GeForce Experience si actualizezi driverele. O mica paranteza, comparatia de fps-uri din gta 5 e facuta pe acelasi tip de sesiune de joc? (clasic/online) Pentru ca modul online e foarte solicitant pentru procesor, si nu se mai poate ocupa eficient de placa video.