Ambele sunt in concurenta dar mai bine strangi banuti de pe acum ca VALVE lanseaza Steam Box Piston o consola foarte puternica de dimensiunea la o duzina de 10 pachete chibrite care este foarte performanta! care am inteles ca va costa 1000$
Ma ramai pe PS3
Ideea era sa gasesti un xbox la mana a doua ca este o continu concurenta privind jocurile pe consola
In opinia mea ( ca posesor de xbox) ti-as sugera sa ramai la ps3.Ps3 are blue ray cea ce iti permite sa te uiti la filmi HD si are mult mai multe avantaje fata de xbox.De 2 saptamani, xboxul meu imi da 3 red lights of dead.Adica,ei cand au facut xboxul nau avut loc de un cooler mai mare asa ca lau facut mai mic.Si nu duce.Si trebuie sal duci la Microsoft sa til repare si dureaza :6 luni. Avantajul xboxului e ca se modeaza mai usor.Sugestie :Ramai la PS3
Eu zic să rămâi la PS3 pentru. că poți să joci multiplayer gratis, la Xbox trebuie să dai bani pe Xbox Live Gold și părerea mea e mai convenabil Xbox-ul. Eu am Xbox și sincer mai bine îmi luam PS3, dar pe atunci nu știam că trebuie să dai bani pentru. a juca multiplayer + că PS3 este mai răspândit, mai ales în România (față de Xbox). Fundă?
BuBu1989 întreabă:
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Alex324 întreabă: