Telovesc97: Romtelecom oferă rootere wireless gratuite la toate abonamentele de Internet. De ce vorbești fără să știi?
Da romtelecom da rootere gratuite dar din moment ce el n-are taci
Mă nene, eu lucrez la Romtelecom. Nu ţi se pare cumva că sigur ştiu mai multe despre Internet în general şi despre Romtelecom în special în comparaţie cu tine?
Nu-mi spui tu mie băi puber de 14 ani când să vorbesc. Părinţii tăi ştiu că stai la calculator deşi eşti pedepsit?
te rog frumos eu nu team jignit deci te rog mai usor cu jignirile si daca vrei sa stii eu nu mai sunt pedepsit la 14 ani ca alti si daca lucrezi la romtelecom si el are romtelecom ajutal! nu mai vorbi degeaba! si nu cred ca poate conta atat varsta pentru ca eu fac lucruri pe care oameni de 30 de ani nu pot!
Te-am jignit? Oh vai, ce nasol mă simt, mi se rupe... punga de tristeţe că am jignit un plod imatur care se crede dumnezeu pe pământ că face şi el trei servere de jocuri şi a învăţat 5 comenzi şi 10 coduri într-un limbaj de programare scos de 10 ani de uz.
Hai, fă linişte-n front şi vezi-ţi lungul nasului copile!
Iti dai seama esti ofensat imi pare rau de tine dar pentru oameni de o varsta asa matura n-am ce sa le fac deci te rog du-te si joacate mario alaturi de poneiu tau imaginar
Nu stiu frate eu am la fel pentru laptopu lu frate-meu si el are wireless si merge bine nu stiu poate ca nu l-ai instalat cum trebuie sau trebuie sa reintroduci parola
Pentru cei ce vor mai intimpina astfel de probleme vreau sa spun ca rezolvarea era foarte simpla.Routerul nu avea o conexiune firewall sigura si de aceea am instalat comodo firewall.
Drept consecinta acesta nu a mi-a facut astfel de probleme.
anonim_4396 întreabă: