Sa stii ca ce e mare, sau mult nu inseamna neaparat bun sau bine.eu cu jumatate din configuratia ta ma joc orice joc iesit pana la ora asta.conteaza cum iti e facuta configuratia. daca fregventele se potrivesc intre ele, racirea etc.eu am un amd sempron 3200+ ce lucreaza la 1800MgHz 1, 5 gb ram ddr2, nVIDIA gt220 1gb si n-am treaba cu jocurile.intr-adevar nu la detalii maxime dar sunt si care merg la detalii maxime.deci ai putea incerca un assassin`s creed 1, 2 si poate chiar 3.incearca un F.E.A.R daca iti plac shootere horror, un burnout(desi nu cred ca ti-ar merge dar merita sa incerci)
Ba copilule u ai placa nVIDIA de 1g, dar nu mai zic numik, Yama schimbati placa baga-ti o placa de 1g o sa-ti mearga bine
Salut.OOO.ai un PC tare.sunt multe jocuri pe care sa le joci de aceste genuri:NFSMW, NFSCARBON, un fifa 2009 sau 2010 poate chiar si 2011. Poate o sa mai primesti si alte raspunsuri si o sa-ti zica alte jocuri dar eu astea le stiu si mi-au placut. Sper ca te-am ajutat.BAFTA
Jahh bles mie mi se pare ca nu sti sa citesti, baiatu a zis ca are placa video de (128mb)si gandeste-te ca u ai nVidia gt.220 (1gb)fa diferenta yama eu zic sa iti schimbi placa ai putea chiar sa-ti iei si u o placa de 1gb in fnct de procesor etc si vei v
edea ca iti va merge totte jokurile in detalii medii_maxime ceau
Salut uite niste jocuri frumoase pentru cerintele tale :
Tomb Raider: Anniversary, Counter:Strike-Source V34, Call of duty 4, Need For Speed Most wannted 2005, Gunz universe gamerz, Blood Rayne 1 si 2, Max Payne 1 si 2, Hitman 1 si 2, Prince of persia 1, 2, si 3, GTA vice city, gta san andreas, total overdose(gen gta da mai misto ) Harry Potter 1-6, World Of Tanks, Alien Vs Predator, Metal Of Honnor, Haf Life 1(half life opposing force, half life blue shift) Half Lif2 original si ( half life 2 episode 1, half life 2 episode 2, half life 2 episode 3. ) Sper ca te-am ajutat
Alex324 întreabă: