| yama a întrebat:

Am urmatoarele: procesor Intel(R) Celeron(R) D CPU 3.06GHz, 1, 87GB Ram DDR2, placa video de 128mb. Stiti cumva ce jocuri pot juca cu aceste cerinte sau un pic mai mici?
Nu sunt interesat de Strategy, Space ships, Indie. Mai mult aventura, RPG, Racing, FPS (dar sa nu fie prea greu ca sunt praf la astea), Sports, si in final MMORPG (desi cred ca am jucat peste 30 din ele)
Chiar v-as ruga sa imi dati si mie idei de jocuri, m-am plictisit la culme si nu prea am ce face.
Va multumesc mult

5 răspunsuri:
| JahBless a răspuns:

Sa stii ca ce e mare, sau mult nu inseamna neaparat bun sau bine.eu cu jumatate din configuratia ta ma joc orice joc iesit pana la ora asta.conteaza cum iti e facuta configuratia. daca fregventele se potrivesc intre ele, racirea etc.eu am un amd sempron 3200+ ce lucreaza la 1800MgHz 1, 5 gb ram ddr2, nVIDIA gt220 1gb si n-am treaba cu jocurile.intr-adevar nu la detalii maxime dar sunt si care merg la detalii maxime.deci ai putea incerca un assassin`s creed 1, 2 si poate chiar 3.incearca un F.E.A.R daca iti plac shootere horror, un burnout(desi nu cred ca ti-ar merge dar merita sa incerci)

| nimicitorul a răspuns (pentru JahBless):

Ba copilule u ai placa nVIDIA de 1g, dar nu mai zic numik, Yama schimbati placa baga-ti o placa de 1g o sa-ti mearga bine tongue

| VieruTudor10 a răspuns:

Salut.OOO.ai un PC tare.sunt multe jocuri pe care sa le joci de aceste genuri:NFSMW, NFSCARBON, un fifa 2009 sau 2010 poate chiar si 2011. Poate o sa mai primesti si alte raspunsuri si o sa-ti zica alte jocuri dar eu astea le stiu si mi-au placut. Sper ca te-am ajutat.BAFTA

| nimicitorul a răspuns:

Jahh bles mie mi se pare ca nu sti sa citesti, baiatu a zis ca are placa video de (128mb)si gandeste-te ca u ai nVidia gt.220 (1gb)fa diferenta yama eu zic sa iti schimbi placa ai putea chiar sa-ti iei si u o placa de 1gb in fnct de procesor etc si vei v
edea ca iti va merge totte jokurile in detalii medii_maxime ceautongue

| Baa_Da_KurLzz_CrYsty_1998 a răspuns:

Salut uite niste jocuri frumoase pentru cerintele tale happy :
Tomb Raider: Anniversary, Counter:Strike-Source V34, Call of duty 4, Need For Speed Most wannted 2005, Gunz universe gamerz, Blood Rayne 1 si 2, Max Payne 1 si 2, Hitman 1 si 2, Prince of persia 1, 2, si 3, GTA vice city, gta san andreas, total overdose(gen gta da mai misto ) Harry Potter 1-6, World Of Tanks, Alien Vs Predator, Metal Of Honnor, Haf Life 1(half life opposing force, half life blue shift) Half Lif2 original si ( half life 2 episode 1, half life 2 episode 2, half life 2 episode 3. ) Sper ca te-am ajutat happy