170k gold? Esti dildau? In cazul asta, 6000 RON e moca. Buba e ca sa nu fie vreun cont shutit si sa ramii fara el. Daca e legat de un numar de telefon trebuie' sa iei si numarul de telefon sau sa il schimbe cu al tau inainte sa ii dai banii. La fel si adresa de email asociata. WoT e pe duca, mai bine iei si bagi niste bani in WarThunder sau Armored Warfare. Sau in amindoua...
Pe blitz 28 k plus 6k free sunt 4 mil...deci nu cred ca este cine stie ce 170 k de gold.
Contul este asociat cu numarul de tel cu adresa de email cu cpun cont google si cu unul de fb..imi da adresa de email si numarul..vad eu..la fel si in cazul fb si google.
Treaba e sa nu fie shutit cum ai zis tu
dar ocazie ca asta nu mai prind.
O sa mai vorbesc cu el cateva zile si il trag de limba sa vedem.
Nu vreau sa regret dupa.
Stiu unde sta, cum il cheama, etc
NU merita sa arunci atitita bani, mai ales ca e NA. Doar sa il dai mai departe pe mai mult.
Interesanta idea
Il iau si il dau cu 100
Asta daca il cumpara cineva.
Http://www.playerauctions.com/wot-account/?sort=highest-price-act
Cum drk sa coste ma 6000 de dolari? )
Inseamna ca asta e furat.ce sa mai
Nu neaparat, e suficient sa fi jucat ca imbecilul si sa fi bagat o tona de bani in el. Americanii tind sa faca de-astea cind e vorba de jocuri online.
P.S. WarThunder a primit un update ieri. Arata de te pi*i pe tine cu stropi si au bagat si niste vehicule noi de lesini (lansatoare de rachete).
Daca ai castigat la loterie faci ce vrei, dar atatia bani pe un cont, nu merita, risipa de bani, spre ex eu am un cont de steam cu 260 de jocuri, si multe din ele sunt jocuri bune, precum toata seria gta (chiar si gta 5), toata seria modern warfare+black ops 2, toata seria tomb raider, iteme de 1000 de euro pe tf2 si cs go(aproape toate fiind key-uri], dar in nici un caz nu as cere mai mult de 20 milioane, asta daca iau si atata, fiindca e o suma enorma pentru ceva virtual, in plus poti sa iti iei teapa printr-o metoda mai ingenioasa.
Baiete,iti spun sigur ca NU MERITA SA DAI ATATIA BANI pe o porcarie de cont, daca vrei, iti poti cumpara un PC i7 noua generatie, sau aproape toate jocurile din TARA, vorbesc foarte serios 6000 de lei este o suma uriasa si as zice sa nu dai atatia bani pe un cont . Oricum sa stii ca ai doua greseli de scriere in intrebarea ta, una mam se scrie m-am si ai scris dace merita . In fine, parerea mea este sa NU il cumperi. Pa si sper ca te-am ajutat.