Cs.mafios.ro,cs.tormo.ro,pub.kog.ro,relax.revelite.ro,cs.botosaneni.ro,goodz.zapto.org cam atat stiu sper ca ti-am fost de folos cu cateva servare
Intrati pe servarul acesta este de ancepatori si este al meu ester din Romania este pe cs 1.6 si nu sunt codati:
89.46.12.89 Si se mai numeste Free.Cs.Romania.ro
Intra pe pgl.csbestial.com si vei avea admin free direct fara ore numai cont si cerere pe forum pgl.csbestial.com.moreforum.com
Gl.Steptm.Com este servarul meu se dau si admine pentru mai multe detalii intra pe servar.Ip servar 46.102.116.128:27015 E servar nou facut in data de 28.01. 2014
89.46.80.234:27015 este un server tare nou desschis cu admine moca ce pot sa zic.e foarte tare intrati toti
Classic.freakz.ro
incearca-l un admin coasta doar 2 euro permament pentru donatii contactatil pe skull_david@yahoo.com
No codati, admini prietonosi rau. se doneaza pentru vip 4e, admini capabili 100%. sv: timisoara.ecila.ro Forum http://www.ecila.ro/forum/index.php?/forum/15553-clasic-»-Timisoara/ Va asteptam cu mare drag! :d
Feel.wlg.ro e un sv pentru fiecare sunt jucatori buni uni nu prea buni depinde va asteptam
Csc.laleagane.ro trebuie sa joci printre cei buni ca sa fii tu cel mai bun.