Nu inteleg la ce te referi cu '' Takedown Feeling'' deci nu iau in considerare.
Dead Island si Dead Island Riptide. Nu chiar open world, dar iti ofera ceva libertate + upgrade + crafting system + scavenge.
Fallout 4, 3, New Vegas. Open World, crafting ( 4, nu stiu de celelalte ) + upgrades, skills
The Elders Scrolls : Skyrim si celelalte dar sunt prea vechi, nu cred ca-ti pasa. Open World, scavenge, upgrade, crafting, multe Skills.
Tomb Raider. Nu prea e Open World dar ofera o poveste buna, scavenge, crafting system, upgrades.
Seria Metro. Nu prea e open world, scavange, upgrades parca avea ceva ceva, nu are crafting.
The Lon Dark. Survival-open world, scavenge la greu, upgrades, crafting.
The Forest. Open World + Crafting + scavenge.
No Man’s Sky. Open World + Crafting + scavenge + upgrades.
Am luat caracteristicile jocurilor mentionate de tine: First-Person, Open World, Crafting, Exploration si ti-am dat exemple din ce stiu eu, dar ar mai fi si altele care poate te-ar interesa dar nu se incadreaza de exemplu : The Witcher 3 - E 3rd person, Don't starve e 2, 5 D.
Prin Takedown Feeling ma refeream la interactiunea cu obiectele din jur (bariere, ziduri, etc) si prin crafting ma refeream la craftatul de gears sau de weapons. Dead Island/Riptide le-am jucat, Fallout-urile (4, 3, New Vegas) le-am terminat (4-ule a fost o dezamagire), The Elders Scrolls (in general seria) nu e genul meu, seria Tomb Rider e 3rd person si are mult mai multa interactiune cu puzzelele decat cu combo-ul, Metro au fost geniale dar momentan astept Exodus pana atunci i will wait, The Long Dark nu are nimic legat de combo man-man e mai mult survive, The Forest e la fel, No Man's Sky nu prea mi-a placut am jucat demo-ul inainte de relase pe ps4, The Witcher 3 (seria the witcher in general) e prea mult story decat open-world (prin open-world se califica si "evenimentele" si extraurile cum ar fi "adaposturi" de capturat, huntings event...etc), Don't Starve (toata seria) e doar daca vrei sa il joci cu vreun prieten altfel nu e nimic de el.
justme_6565 întreabă: