| StefanVlad a întrebat:

As vrea sa imi fac un joc online legat de fotbal nu stiu daca ati auzit dar ceva de genu Goalunited. Ma intrebam daca pot sa fac un astfel de joc fara a costa nimic si daca da pot sa folosesc numele jucatorilor adevarati si pozele marilor jucatori din lume? Messi, Cristiano Ronaldo, Kaka si multi alti dar si romani cum ar fi Hagi, Popescu...

Răspuns Câştigător
| sssSnake a răspuns:

Tu ai spus fara bani. Nu cred ca ai cum sa faci asa ceva. 1 la mana, iti trebuie un domeniu, 2 un server, 3 un design al site-ului (designer), 4 o structura/script al site-ului (progamator). Fara bani nu ai cum sa faci asa ceva. Daca ai bani, e simplu, faci rost de ceva firma, sau freelanceri ce sunt in acest domeniu si se rezolva foarte usor.
Si cat despre fetele lor, daca sunt "originale" fara sa fie caricaturi sau ceva de genu, nu, nu cred. Ma gandesc ca trebuie sa fie cu acordul lor.

2 răspunsuri:
| sssSnake a răspuns:

Nu ai cum sa faci asa ceva.

| StefanVlad explică (pentru sssSnake):

De ce nu pot am vorbit cu niste elevi/adulti care au terminat facultatea de informatica si au spus ca se poate cu un laptop bun dar eu vreau sa stiu daca pot folosi fetele unor adevarati jucatori de fotbal.

| sssSnake a răspuns (pentru StefanVlad):

Tu ai spus fara bani. Nu cred ca ai cum sa faci asa ceva. 1 la mana, iti trebuie un domeniu, 2 un server, 3 un design al site-ului (designer), 4 o structura/script al site-ului (progamator). Fara bani nu ai cum sa faci asa ceva. Daca ai bani, e simplu, faci rost de ceva firma, sau freelanceri ce sunt in acest domeniu si se rezolva foarte usor.
Si cat despre fetele lor, daca sunt "originale" fara sa fie caricaturi sau ceva de genu, nu, nu cred. Ma gandesc ca trebuie sa fie cu acordul lor.