Windows 7 e ok pentru acel PC. Windows XP va rula mai rapid, deoarece consuma mai putina memorie. dar e mai complicat de atat; depinde pentru ce vrei sa folosesti acel comp. e un PC de birou, pentru navigat pe net?
nu vei putea folosi anumite programe/jocuri noi cu XP, deoarece sunt scoase de pe grila. Dar tot nu vei putea rula nu stiu ce jocuri sau soft-uri noi pe acel comp cu Win7 instalat, deoarece unele programe/jocuri au nevoie de mai multe resurse de care nu dispui. Pentru navigat pe net, un Win7 e suficient. Pentru chestii mai tehnice care au nevoie de resurse, un XP te-ar ajuta mai mult (asumand ca acele programe sunt compatibile XP)
Eu personal as instala XP, dar asta pentru ca eu folosesc un set de programe/jocuri mai vechi pe un comp oricum slab, deci nu as castiga nimic cu Win7. as avea doar un impact negativ la viteza. Poti instala si ambele sisteme de operare http://apcmag.com/......_first.htm
Altii vor veni cu istericale tipice cum ca XP sufera acel faimos end of life de care tot auzim. Sau ca maine scoate flash playerul pentru xp si nu vei putea uita pe youtube. aiureli in mare parte
xScorpion4626 întreabă: