| xcristix a întrebat:

As vrea si eu un fel de update windows xp dar nu ceva care doar sa modifice putin aratarea, sa il transforme din sp2 in sp3 ca am mai incercat si nu ajuta.eu vreau ceva de genul care sa imi reinstaleze windowsul ca am niste probleme cu direct x:nu imi merge san andreasu si mai niciun joc si nimic 3d, cred ca nici unele filme si efecte speciale si eu de asta vreau sa imi reinstalez windowsul dar nu am cd, dvd sau stick bootabil, asta pentru ca nu am decat un cd rom si cu el nu pot sa inscriptionez cd, dar as putea face un stick bootabil dar nu am stick si nici bani sa imi cumpar unul.multumesc anticipat celor care ma ajuta. funda+vot folositor.si am incercat sa dezinstalez direct x si cand il restauram imi da dea eroare si acum imi da eroare si la updateurile pentru direct x si cand incerc sa instalez directx.

2 răspunsuri:
| Strictor a răspuns:

In primul rand: Nu poti transforma SP2 in SP3.
In al doilea rand: Direct X il tragi de pe net ultima versiune 9.
In al treilea rand: Te duci la magazin, iti cumperi un CD, si cauti pe net "Download Windows XP" dupa care iti instalezi nero (sper ca ai asa ceva...) si in tragi pe CD. Daca Windows XP este arhivat, il derazhivezi si scoti acel folder pe desktop. Bagi CD-ul in calculator dupa care deschizi Nero (daca nu ai asa ceva il iei de pe net...).

| Strictor a răspuns:

Scuze dar nu am avut loc in celalalt mesaj. Dupa ce tragi Windows XP pe CD, bagi din nou CD-ul in calculator si dai restart. Dupa care apesi in continuare "F11" pana cand iti buteaza CD-ul (...iti scrie acolo sus...). Pe urma stergi partitia "C" si dai enter si acolo ai intr-o paranteza ceva cu "Quick" si fara "Quick" iar tu, apesi pe cel fara "Quick". Iar pe urma faci ce spune acolo. Asta este tot ma bucur ca ti-am fost de folos. NU UITA CA NU POTI TRANSFORMA SP2 IN SP3. Funda?