| Andrei0292 a întrebat:

Asta ar fi o intrebare interesanta. Cate RX 580 8GB imi trebuie pentru a putea juca jocurile in 4k? In teste vad ca 2 RX 580 8GB ajung la performanta unui GTX 1080 ti 11GB. Voi ati lua 2 placi video pentru a face crossfire sau ati lua o placa video mai buna decat cele 2 la un loc?

Răspuns Câştigător
| TimmyTim a răspuns:

Personal nu as plati atat de mult pentru a ma juca. As fi zis "nu as investi", dar asta nu e o investitie; chestia asta doar te ajuta sa "pierzi timpul" la o calitate video mai buna.winking
Acum "serios" vorbind, cred ca e mai ieftin/practic/bine sa iei una singura mai buna decat cele doua la un loc.
Have a nice day!

1 răspuns:
| Tataru_Ionut_2001 a răspuns:

În niciun caz nu e la fel de buna rx570 ca 1080ti. Mai bine îți iei un rtx 2070, sau chiar un 2080 și te ai scos, dar dacă vrei best buy ți as recomanda un 2060. Mi am luat un laptop cu 2060 și i7 9750h, și îmi merg toate jocurile pe ultra la peste 60 fps. De exemplu în metro exodus am avut undeva la 80 90 fps cu toate detalii le pe high (a nu se confunda cu very high). Deci practic, vei avea mult mai multe fps uri cu un 2060 pentru desktop, deci merita