| Mozak a întrebat:

Astazi mi s-a restartat pc-ul fara nici un motiv, mi-a aparut o imagine albastra timp de 30 de secunde. Care o fi problema? Dau funda celui mai coerent raspuns.
Tin sa mentionez ca asta se intampla destul de rar, cam o data pe saptamana, in ultimele 2-3 saptamani s-a mai restartat de vreo 2-3 ori.

17 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu este placa video, nu s-ar vedea atunci. Este o defectiune de la memoria RAM sau HDD. Cred ca mai repede RAM-ul!

| CPAElites a răspuns:

Ce sursa ai?

| Mozak explică (pentru CPAElites):

Tin cu sursa asta un gtx 780ti, i7 2600 3. 4ghz, 16gb ram ddr3 dual-channel, placa de baza asrock z77 extreme 4, ssd de la Intel 240gb, hdd 500gb seagate, 5 ventilatoare de 12cm.

| Mozak explică (pentru CPAElites):

Din raspunsuri tale vad ca te pricepi la pc-uri, vreau sa te intreb de temperaturi, in jocuri placa video atinge 73-74 grade maxim( ma gandesc ca-i bine), dar procesorul atinge undeva la 58-59 de grade maxim, avand in vedere ca am coolerul asta: http://www.pcgarage.ro/coolere/arctic-cooling/freezer-xtreme-rev-2/ si am pus pasta termoconductoare deep cool z9, nu crezi ca e cam mare temperatura?

| octav005 a răspuns:

Garantat este de la memoria ram, asa imi facea si mie, imi dadea restart si cand ma uitam la un film, deci nu era fortat. aveam o placuta ram cu multe erori testate cu memt test 86, din cauza unei placute imi aparea eroarea albastra. am schimbat acea placuta si merge si 5, 6 ore neintrerupt.

| Mozak explică (pentru octav005):

O sa incerc sa schimb placutele de ram, poate isi revine, oricum am 16gb ram, o sa duc bine si cu 8gb chiar daca s-a dus una din placuțe.

| octav005 a răspuns (pentru Mozak):

Verifica pe rand. si vezi daca se mai restarteaza

| alexboss2020 a răspuns:

PLaca video my friend!

| Mozak explică (pentru alexboss2020):

Nu cred ca e de la placa video.

| Edisor27 a răspuns:

Du-te la un it-st..Probabil s-a dus placa video..nu prea imi dau seama nu le am cu calculatoarele happy

| Mozak explică (pentru Edisor27):

Daca nu le ai cu calculatoarele de ce mai raspunzi? happy

| Edisor27 a răspuns (pentru Mozak):

Pai oricum am zis ca e posibil de la placa video

| Silent3025 a răspuns:

Poate e plin de praf in interior, cand ai facut curat ultima oara in unitate?
poate sa fie si de la pasta termoconductoare de la procesor.
In concluzie e posibil sa se supraincalzeasca din diverse motive.
(pot fi si alte cauze)

| Mozak explică (pentru Silent3025):

Nu e praf in pc, l-am curatat acum 2 saptamani.

| butterflyeff3ct a răspuns:

Trebuie reformatat windowsul. Este eroare de bios