Daca nu incerci nu reusesti. Din aia 60 de mil majoritatea sint pe serverele rusesti, citeva sute de mii pe alea americane, asa ca ai o concurenta cu mult mai mica, iar clasarea se face pe FIECARE TANC LIGHT. Deci joci cu ORICE TANC LIGHT care nu e premium si ai sanse. Nu e dracul asa de negru precum pare...
Codul ala e expirat, scrie clar acolo.
P.S. Mergi mai departe cu toate. Eu am vreo 65 de tancuri in garaj si mai usor mi-e sa cumpar inca un slot decit sa ma hotarasc pe care sa il vind...
Nu mai sint coduri noi pe nicaieri. Ar mai fi ceva coduri vechi pentru conturile noi pe ici-colo. Aveam si eu 1 sau chiar 2 daca nu ma insel, fiecare cu itemi/gold de vreo 10-15 dolari. Cit dai?
Nu am cont nou si nici nu am chef sa dau bani pe jocuri.
WoT merita vreo 10-20 de eur macar... daca ai cont vechi, atunci casca ochii mari pe site la promotii/evenimente.
Stai linistit fac asta.(Ce sa fac ii criza ).Din 1 septembrie incep bonusurile.
Sint si acum, plus ca mi se pare ca inca nu s-au terminat eventurile cu ocazia celor 15 ani de WG. Sper ca nu ai facut ca altii prostia sa vinzi LTP-ul...
Ce eventuri?(Stiam ca nu trebuie sa il vand )
Singurul tanc premium care e de vindut e M3 Stuartu' rusesc. Acuma nici nu stiu daca iti mai dau ala dupa ce faci tutorialele la inceput sau nu. In fine... daca tot joci un joc, de ce muma ma-si nu urmaresti site-ul oficial? Uite aici super-event - http://worldoftanks.eu/......ks-month/. Mai sint si toate turneele de la ESL la care poti cistiga gold si multe alte chestii, eventuri saptaminale, bonusuri de weekend/evenimente, vreo 300 gold cind iti schimbi prima oara parola si 100 sau 150 cind iti asociezi contul unui numar de telefon samd.
Totusi ma gandesc ca din 60.000.000 jucatori nu am atat "talent" sa ma clasez printre primii 50.Aia cu parola si cu numarul de telefon o stiu dar spune-mi daca ii mai valabila asata la Wot http://www.worldoftanks-wot.com/bonus-codes/military-parade-bonus-code/ sau a expirat in 9 mai 2013?
Am aproape tancurile nemtesti lv 5. Ce zici cu care sa merg mai departe?
Daca nu incerci nu reusesti. Din aia 60 de mil majoritatea sint pe serverele rusesti, citeva sute de mii pe alea americane, asa ca ai o concurenta cu mult mai mica, iar clasarea se face pe FIECARE TANC LIGHT. Deci joci cu ORICE TANC LIGHT care nu e premium si ai sanse. Nu e dracul asa de negru precum pare...
Codul ala e expirat, scrie clar acolo.
P.S. Mergi mai departe cu toate. Eu am vreo 65 de tancuri in garaj si mai usor mi-e sa cumpar inca un slot decit sa ma hotarasc pe care sa il vind...