| Diapufu a întrebat:

Buna am auzit de la diferite persoane de Canter Strike vreau sa stiu si eu mai bine e asta eu cred ca e un fel de joc da acum nu stiu imi puteti spune cum se joaca si unde pot sa imi fac cont? nu radeti ca nu stiu asta e nu toti stiu FUNDITA!

Răspuns Câştigător
| Remus13 a răspuns:

Counter strike: este un joc online cu impuscaturi. Nu trebuie sa iti faci cont. Pur si simplu downloadezi counter strike 1.6 ( eu iti recomand Counter Strike 1.6 Energy sau Carbon pentru ca sunt versiuni foarte reusite ). O data downloadat acest joc il instalezi. Prima data intri la optiuni si iti alegi un nume exemplu: DirtyMoney si pe urma rezolutia, volum etc. Daca vrei sa te joci online scrii in consola ( ca sa intri in consola apesi pe ~ ) si scrii un server pe ip sau hostat exemplu de sv pe ip: 193.200.478:2715 si de sv hostat: smk.liesti.org. O data intrat pe server Vei astepta sa se termine runda si iti vei alege echipa: Counter terrorist sau terorist. Cand iti alegi echipa iti alegi si personajul. O data intrata in joc cand strangi bani apesi pe tasta "B" pentru a-ti cumpara arme si munitie: Cand esti Counter terrorist iti recomand sa apesi pe B 4 3 pentru m4a1 si pe urma b6 pentru munitie si pe urma B 8 pentru grenade si cand esti terro iti iei ak47 pentru ca este o rma buna. Acest joc mai are si alte moduri de joc: exemplu:
-Cs(normal)
-DR(death run)
-JB(jail breack)
-HnS
-Zm(zombie)
-War ( aici poti intra in war cu clanul)
-si multe altele.
Pentru un joc normal iti recomand un sv bun. smk.liesti.org.
Jocul se joaca din W(in fata) A(stanga) s(inapoi ) D(drepta) si din mouse. Click stanga pentru kill sau enter. Pe space sari, pe TAB iti vei scorul si scorul fiecaruia.
Pentru detalii Y! M nu_spune_lool

2 răspunsuri:
| N0xEterniS a răspuns:

''Counter Strike'' este un joc tip : ''shooter first person''. Este un joc cu arme, multe tipuri.Counter trebuie sa dezamorseze bomba si teroristi pun bomba pe unele mape, pe alte mape counter trebuie sa salveze niste ostatici si teroristi trebuie sa impiedice acest lucru.Dar mai sunt anumite mape care doar trebuie sa impusti membri din echipa adversa.Mai este si counter strike condition zero care are misiuni.Downloadeaza cs care vrei tu si cauta servere si intra si : PUF PAC POC laughing

| gZv a răspuns:

Salut,in caz ca esti fata nu-ti recomand sa te apuci de acest joc pentru. ca este un joc plin de violenta si sange in care mascatii se ciuruiesc cu niste teroristi....jocul n-are misiuni deci e pierdere de timp si cretinizare a creierului.Si n-ai nevoie de cont pentru. a-l juca, intri in el, cauti niste servere online si bafta la ciuruiala! laughing)))