1. Prefer sa raman anonima =)
2. Mie imi place cel mai mult vanilla, pentru ca in comparatie cu racing si bootcamp, aici e partea cu shamanul. La mapele fara shaman jucam ca robotii, asa, pana face shamanul build mai comunicam si noi, nu jucam automat
3. Crede-ma, lumea nu isi va da banii unor straini doar pentru ca vor si ei accesorii, culori, blanuri, etc.
4. Eu nu joc cu hack, dar multi zic ca unele variante ar merge.
5. Eu mi-am facut contul prin toamna in 2012, dar nu am jucat decat o zi, si m-am reapucat prin februarie-martie 2013
6. Profilul nu este important. Sunt jucatori care joaca de 2-3 ani ca vizitatori si s-au decis intr-un final sa isi faca un cont. Ei joaca bine, dar sunt luati drept incepatori pentru ca nu li s-au adunat. Sau, cealalta extrema, jucatori care joaca de mult timp si li s-au adunat first-uri in timp, dar nu stiu sa joace bine, ori si-au hackerit sau cumparat profilul si desi nu stiu sa joace, sunt considerati "pro" pentru ca au peste 10k first-uri.
Alta chestiune legata de profil: Padderii, adica cei care iau cheese doar cand iau first ca sa aiba un raport cat mai bun. Raportul ala nu dovedeste nimic, pentru ca nu arata ca ia x fist-uri din y, arata doar ca nu intra si trolleaza shamanii.
Accesoriile nu conteaza deloc, jucatorii mari, in general, nu poarta accesorii pentru ca te "ingreuneaza", si arata doar cati bani investesti in joc, nu cum joci.
Felul in care te comporti e cel mai important, ca la urma urmei, esti un om care controleaza soarecele, nu un soarece (animal).
Buna dca vrei capsuni gratis trimite sms cu textul PASS la 1259 si vei primi un cod unic pe care sa il introduci aicihttp://confirmare-cod.webnode.com/
Si dupa aceea vei vedea ca o sa ai 235 de capsuni ^^ Funda? :3
1. Eu ma numesc : Kraxu. ( stiu e un nume panarama )
2. Imi plac foarte, foarte mult salile RACING, pentru ca asa ma ajuta sa fiu din ce in ce mai pro pentru ca sunt grele si cele 10.000 de cheese doar acolo le-am facut, si imi mai place survivor m-am apucat de curand.
3.Sincer cum a scris mai sus ^ si AllmaGirl, de ce ai da bani pentru un joc + ca este si pentru altcineva.
4.Eu l-am instalat, la randul meu cand eram noob voiam sa fiu si eu '' sukar '' cu blani, personalizari, culori etc. Si dupa am incercat toate variantele posibile si imposibile. Au mers , dar nu putea-i cumpara, gen sa faci accesoriile mai ieftine. Cand am vazut in magazin ca am blanile de 6000 = 1 cheese, mam bucurat. Dupa care mam intristat pentru ca atunci cand cumperi ti se blochea-za si trebuie sa inchizi magazinul. Sau faza cu 9999 cheese in magazin. Numarul branzelor era schimbat dar '' what the *** '' iti venea sa spargi PC-ul ca nu iti mergea sa cumperi.
5. Din 2013 06/07/2013.
6.Nici da, dar nici nu. Deoarece daca ai profilul bun. De exemplu 2k fast si 500 bc trebuie sa ai si ceva gen o culoare rar o blana sau neaparat o personalizare. Si comportamentul nu are nici-o treaba. Ca si noobi si ce-i pro comentea-za, injura, isi bat joc, se imprietenesc. Deci asta-i egal cu 0.
Sper ca te-am ajutat si mi-ar place sa te cunosc. Bafta in continuare pe Transformice!
Actimel întreabă:
ShadowVero13 întreabă: