| sasha1010 a întrebat:

.am cateva nelamuriri legate de metin 2thinking am mt2 pvp si am caracter sura magie neagra..si nu stiu cum sa fac sa nu ma mai bata toti la duel..adica vreau sa stiu cum pot sa cresc alea INT STR DEX etc..ca la INT am 240 si nu mai pot sa mai cresc, chiar daca mai am puncte disponibile...si mai voiam niste sfaturi cum sa imi fac caracterul mai puternic, ca sunt incepatoare si nu stiu prea multe despre metinlaughing funda pentru cel mai detaliat raspuns:*

2 răspunsuri:
| Fluturaș34 a răspuns:

La sura conteaza foarte mult rezista la magie si int ..int iti pic doar pe arma si scut happy si itemele care au de la ele int. daca ai puncte ramase libere numai ai ce sa faci..se baga int dex str doar cat iti permite apoi iti pui tu ca bonusuri pe iteme, daca vrei mai multe detalii imi poti lasa un id de mess si iti explic tot ce ai nevoie cu placerehappy

| GaBiTuLForEver a răspuns:

Pai in primul rand ca sa fii buna la sura iti trebuie magia cealalta, am uitat cum se numeste cea cu spiritul flacarii.
Iti trebuie:
1.Pe iteme iti trebuie pv+magie, adica rezistenta la magie 20%incearca sa bagi maxim pv si maxim magie pe cercei, colier, papuci si bratara.
2.Pe arma sa iti bagi pietre anti sura, war...
3.Alta metoda este sa iti faci set-uri pentru fiecare caracter, adica:
-pe iteme sa ai Tare/anti impotriva ninja;
-pe iteme sa ai Tare/anti impotriva sura;
-pe iteme sa ai Tare/anti impotriva war;
-pe iteme sa ai Tare/anti impotriva shaman.
Adica pe toate itemele sa iti bagi tare si anti daca este pe server, ultimele 2 bns(nu mai stiu exact 6-7 parca).
4.Sa iti faci P la toate magiile, daca este privat cu multe levele si ai la toate m...iti faci la toate magiile P.
Funda smug? cam atat...in rest sa ai si tu iteme mai bune...