| barbie777 a întrebat:

am găsit niște jocuri super dar nu sunt gratis, si vreau sa știu dacă exista o cale sa le i-au gratis dacă nu este alta cale vreau sa învăț cum se "pilateaza" sper ca am scris bine.Va rog sa ma ajutati
Cum se pilateaza? ajutati-ma!

Fundita!

4 răspunsuri:
| BTrix23 a răspuns:

Buna!
Pirateaza *
Incearca pe site-uri specializate (pentru detalii da-mi pm.). Astea sunt site-uri cu jocuri, filme, documente, tot felul de chestii...gasesti orice vrei, dar iti trebuie invitatie (care costa sau o poti lua de la prieteni), ca sa iti poti face cont.De obicei jocurile care trebuiesc cumparate pentru a le juca multiplayer(gen Assassin's creed Brotherhood/Revelations) nu pot fi jucate online daca sunt piratate, plus ca daca te prinde cineva cine stie ce s-o intampla.Multa bafta!

| Jorah a răspuns (pentru BTrix23):

Sa mori tu ca invitatia de pe FL costa? invitatiile nu se vand, doar ratatii le vand, daca lasi ip aluia care vinde la un moderator de pe FL, isi ia banwinking depinde de caz. Invitatiile le primesti gratis de la administratori, pentru a le da la altii, nu ca esti smecher sa le vinzi.

| BTrix23 a răspuns (pentru Jorah):

Din cate stiu eu puteai sa cumperi direct de la ei 5-10 invitati cu 5 euro...de aia zic ca se pot cumpara, deci nu inteleg de ce te-ai bagat fara rost in discutie...

| Jorah a răspuns (pentru BTrix23):

Stii prost. Invitatiile nu SE vand. Poate se vindeau, dar acum nu se mai vand. FL nu mai face bani din invitatii. Eu pe cine prind ca vinde o invitatie, las ip la un moderator si respectivul ia ban. M-am bagat in discutia pentru a-ti corecta gresealawinking.