| Clamidia a întrebat:

Buna! Am început sa joc The forest, dar nu stiu cum sa urc pe munte. Am găsit ( nu mai stiu cum ii spune ) climbing axe cred și tot nu merge sa urc. Nu îmi apare nicăieri sa apăs E. Trebuie sa fac toate chestiile notate in notebook sau ce trebuie sa fac sa urc pe munte?

Răspuns Câştigător
| TheRealFantasy a răspuns:

Arunca un ochi prin wiki, poate ajuta:
https://theforest.fandom.com/wiki/Climbing_Axe

Poti sa urci doar pe anumiti pereti din pesteri din cate stiu cu climbing axe, nu are legatura cu survival book sau achievementuri, etc.
Sunt niste pereti drepti/netezi pe care poti sa urci doar in sus sau sa te deplasezi stanga-dreapta si sunt doar in unele parti din pesteri, nu ii gasesti afara si nu poti sa te urci pe alte suprafete sau alti pereti normali; peretii astia pe care poti sa urci cu climbing axe au de obicei si franghie/rope pe ei, in general ca sa te ajute sa urci la un nivel mai sus in unele pesteri sau mai bine zis sa iti restrictioneze accesul pana gasesti minunea asta de "topor". (care arata a cleste din ala de catarat mai degraba decat a topor) laughing

Nu stiu la ce munte te referi, e o gropa mare in mijlocul hartii (sink hole) dar nu te ajuta scula asta sa te urci sau sa cobori acolo. Si nici sa te urci pe alti munti/dealuri la suprafata... din pacate.
Poti sa te arunci cam (literalmente) de oriunde de sus cu spatele de testoasa (turtle shell) ca sa ajungi mai repede jos (inclusiv in sink hole) fara sa iei fall damage sau sa mori si la fel alternativ poti sa construiesti zipline-uri (tiroliane) dintr-o parte in alta a pesterilor (sa ai grija totusi la monstri/zombie ca e periculos)... dar de urcat nu stiu alta alternativa rapida in afara de climbing axe sau sforile normale, in pesteri sigur nu.

0 răspunsuri: