| TraficantDeServetele a întrebat:

Buna happy
Am nevoie de voi rapid.
Un admin nou de pe serveru de CS l unde eu joc mi-a dat exterminate fara sa am cod...
Ownerul ma inteles deoarece am deschis un topic cu reclamatie.
Dar acum mi-a spus ca in folderul cs-ului gasesc o poza facuta atunci cand am primit exterminate si trebuie sa o postez pe forum rapid! thinking Si nu o gasesc deloc! Unde o gasesc precis?
Cel mai rapid raspuns corect FUNDaaaa

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a iesit poza, se mai intampla daca nu intelege e retardat owneru...

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai steam vezi in c/prog files/steam/steam apps halflife cstrike si caut-o

daca esti non steam acelasi loc dar la program files/cs 1.6 cstrike happy

| TraficantDeServetele explică (pentru anonim_4396):

Sunt non-steam si nu este in cstrike ...sunt doar niste poze care mi le-a facut odata la ss si alea e una verde...
Dar in rest nici o poza
Mai astept pareri va rog!

| anonim_4396 a răspuns (pentru TraficantDeServetele):

Nu a iesit poza, se mai intampla daca nu intelege e retardat owneru...

| Cronki a răspuns:

Ai windows 8? Atunci iti face un folder ascuns cu acceasi denumire ca in Program Files, numai ca il gasesti in User parca! Da un search sau pune folderele pe vizibil si cauta'l manual! Daca stii ca joci atat de bine incat, poti fi banat pe nedrept, joaca cu demo on! (Scrie in consola: "record nume", si ca sa vizionezi acel demo scrii: "playdemo nume") ...si in cazul in care esti banat postezi acel demo!

| TraficantDeServetele explică (pentru Cronki):

Joc destul de bine laughing
Niciodata cu cod, joc default
Si nu nu am windows 8 sad
Am Windows Xp

| Barabulafaradarsaupoate a răspuns:

In cstrike

| M1shulika a răspuns:

Daca ai instalat Cs-ul in "C" o gasesti aici : C:\Program Files\Counter-Strike\cstrike, daca nu intra in folderul Counter-Strike si intri in folderul cstrike si le gasesti acolo cu numele hartiilor pe care iti fac poza sau iti dau exterminate.