anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,am nevoie neaparat de ajutorul vostru.Cum pot sa imi restartez absolut toate programele de pe laptop? Si unde trebuie sa dau de ex: My computer, etc. Va rog, explicati-mi clar ce trebuie sa fac. Multumesc! Astept raspunsuri, va rog!

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Aha! SYSTEM RESTORE (RESTAURARE SISTEM) - click dreapta pe My computer > Proprietati > Advanced system settings > mergi pe tab-ul System Protection > click pe > System Restore > urmeaza pasii.
System Restore iti da timpul inapoi la o data anterioara aleasa de tine. Data o alegi tu din acea lista care iti apare la pasul 2 si trebuie aleasa prima (cea mai veche). O sa-ti dispara toate programele, jocurile, aplicatiile...etc
Succes!

3 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Cum adica sa restartezi? E de ajuns sa dai un restart laptopului!

(foloseste functia -> Raspunde din dreptul raspunsului. Vezi foto: http://i.imgur.com/N3Prx.jpg )

| MariaLove90 a răspuns (pentru neluL):

Cum sa va spun, vreau sa reinstalez toate programele, deci va prindeti ce vreau sa spun? ( sa sterg programe de pe laptop). Si sa instalez din nou de ex:Google Chrome, Jocuri, etc. Astept un raspuns de la dvswinking

| neluL a răspuns (pentru MariaLove90):

Aha! SYSTEM RESTORE (RESTAURARE SISTEM) - click dreapta pe My computer > Proprietati > Advanced system settings > mergi pe tab-ul System Protection > click pe > System Restore > urmeaza pasii.
System Restore iti da timpul inapoi la o data anterioara aleasa de tine. Data o alegi tu din acea lista care iti apare la pasul 2 si trebuie aleasa prima (cea mai veche). O sa-ti dispara toate programele, jocurile, aplicatiile...etc
Succes!

| CM7YRE a răspuns:

Sa "restartezi programele"? La ce te referi?