DEPINDE CE PIESE VREI SA BAGI IN EL conteaza asta ca dac iti bagi niste piese rezonabile ajungi la un pret de 11-12 milioane
Eu am achizitionat unul cu 19 milioane destul de bun: 4 RAM
1GB nVidia GeForce
2.4 GHz (Intel) 2CPU dual core
500 HDD
Deci cred ca cu 15 mil iti ei un calculator bun dar mai bine ia o unitate de banii aia. (unitate buna ) si mai asteapta putin pana mai faci 5-6 milioane si iti vei putea cumpara tastatura mouse si monitor... daca vrei sa iti ei calculator cu totul tastatura si mouseul o sa fie praff.
Ma eu zic ca PC e cel mai recomandat pentru jocuri si apropo "la mana a 2" calculatoru e deja folosti deci "e praf" deci mai bine astrangi bani si iti ei din magazin acesta e cel mai recomandat mod!
Bineinteles platesti mai mult dar te tine mai mult.
Poi te duce undeva la 17-20 milioane dar depinde de producator, si de firma calculatorului.Si oricum Metin2 ro mi se pare ca cere de la 500 mb pana la 1Gb pe RAM.Da nu mai bine ai mai strange bani si ti-ai lua un laptop?
Sunt laptopuri la 4 milioane la mana a 2 Dar prefer mai mult un calculatorSi se poate mai ieftin, pot sa ma incadrez?
Da dar la mana a-2a poate are ceva strica asa daca il iei din magazin si daca e stricat il dai la garantie si gata.
Pei poti sa il incerci sa sa te intorci
xScorpion4626 întreabă: