Da chiar ma joc uneori cu prietenii jocuri video, sunt unele care-mi plac de exemplu alea cu curse , dar noi preferam sa mergem afara, in aer liber.Depinde si de vreme, noi avem timp in weekend, iar acum cand e iarna preferam sa mergem la cinevasau la patinoar.Nu am nicio problema cu baietii care-si petrec timpul liber la calculator.E decizia lor nu cred ca trebuie sa o contrazica cineva.Chiar si eu stau foarte mult timp la calcultor pentru ca nu am ce face.Parerea mea...
Hmm uite o idee? In loc sa pui intrebari idioate, pune mana pe-o carte de romana sa nu te mai faci de ras.
Pff. Eu mai mult sunt pasionata de poze. adica ..stau sa le modific. chiar mi`e drag. Dar cand imi gasesc timp liber mai ies si pe afara. tot cu aparatul de fotografiat . Cand eram mai mica jucam si jocuri video. dar acum ca mi-am luat notebook, nu prea. incerc sa nu il incarc decat cu poze si muzica ).
Sunt multi oameni care sunt pasionati de fotografie. Eu am o pasiune pentru manga-uri si artwork-uri . In timpul liber dupa ce ies de la munca ori ma duc la un tovaras sau daca este inorat/ vreme mohorata ies afara in parc. Astea 2-ua activitati le fac doar daca nu sunt prea obosit... sau vorbesc cu cativa tovarasi pe TS (un fel de skype).
Eu una daca as putea mi-as lua aparatul si la scoala . Dar ma cearta profesorii. insa imi mai cer sa-l iau pentru concursuri. chiar astazi trebuie sa ma duc cu el la scoala
Norocul tau, DISTRACTIE PLACUTA!
Alex324 întreabă:
Apachitei_Clara_1962 întreabă: