| dyanamady a întrebat:

Buna am o pagina de facebook : https://www.facebook.com/....../photo.php
Si nu stiu ce jocuri sa mai pun ma puteti ajuta? va rog
Cel cu raspunsul uitil

Răspuns Câştigător
| Deni123 a răspuns:

Poti să te joci "Ghiceste Vedeta" adica iei o poza cu o vedeta si ii acoperi fata si apoi o postezi, si cine ghiceste primul are 10 puncte, al doilea care ghiceste are 5 puncte, si mai pui tu si alte vedete si la sfarsit ii pui sa isi adune punctajulbig grin.
Mai poti sa te joci "Elimina" adica pui niste poze cu ce vrei tu te duci la photoscape si le faci o rama asa cu 4 poze si pui in fiecare cate o poza si dupa aia o postezi si ei trebuie sa elimine poza care nu le place.Care a fost eliminata de mai multe ori te duci tot la photoscape si tragi un "x" pe poza aia si dupa aia o postezi iar si tot asa.
Mai poti sa te joci "Editeaza Poza" aici poti sa postezi ceva poza frumoasa pe wall si le spui sa editeze poza le dai tu cateva minute si dupa aia le zici sa o posteze pe wall.Care iti place cel mai mult salvezi poza aia si o postezi tu pe wall si scrii "Poza Castigatoare".Si fetei care a editat poza castigatoare primeste ceva de exemplubig grinaca are o pagina putina publicitate, o diploma sau ce vrei tu.
Mai poti sa te joci "Cuvinte amestecate"uite asa:ojakdakasajpapusadjfhskajd, si cine ghiceste cel mai repede cuvantul ala are 10 puncte al doilea care ghiceste are 5 puncte si tot asa si la sfarsit ii pui sa isi calculeze punctajul.
Mai poti sa te joci spanzuratoarea uite asa:Exemplu:E Anotimp.P _ _ _ _ _ _ _ Ă. Cine ghiceste primul are 10 puncte al doilea care ghiceste are 5 puncte si tot asa si la sfarsit ii pui sa isi calculeze punctajul. Daca vrei la fiecare joc cu puncte castigatorului ii poti face o diploma.
Cu jocurile astea daca te joci in fiecare zi o sa vezi ca o sa creasca si pagina.
Sper ca ti-am fost de ajutor!:*

0 răspunsuri: