| Ana00005 a întrebat:

Am o problema cu jocul The Sims 3 (Refresh to pc). Dupa ce instalez jocul nu ma lasa sa il joc fara net.Am si pachetele World Adventures si Ambitions.Cine stie cum pot sa fac sa il joc fara conexiune la internet?
Multumesc.

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Trebuie sa treci Origin in modul offline.Deschide Origin da click in stanga sus pe Origin si apoi alege din fereastra ->Offline. Din acest moment Origin este Offline dar continutul adica Sims 3 ramane Online, nu mai ai nevoie de internet.

7 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Trebuie sa te conectezi macar o data in Origin/Sims 3 ca sa il poti juca offline mod, altfel nu merge. Jocul e original sau de pe net?

(foloseste functia -> Raspunde din dreptul raspunsului. Vezi foto: http://i.imgur.com/N3Prx.jpg )

| Ana00005 explică (pentru neluL):

E cu cd original.L-am instalt cu origin si cand am incercat saa il joc (deconectata de la net) mi-a zis ca trebuie sa ma loghez ca sa pot juca.

| neluL a răspuns (pentru Ana00005):

Trebuie sa te loghezi o singura data si apoi te poti juca offline.

Am facut asta.Sa iti explic mai bine: m-am logat, am instalat jocul, m-am jucat si seara am inchis leptopul. Dupa, am zis sa nu mai bag netul si am dat pe joc.In loc sa se deschida, mi-a aparut cum ca trebuie sa bag netul sa ma conectez din nou pe origin.Am probleme cu netul si nu tot timpul merge.Cand se opreste nu mai pot sa joc.

Iti multumesc mult!
Mai am o intrebare daca poti sa imi raspunzi, am cautat pe toate saite-urile si la toate magazinele pe care le stiu si nu gasesc de unde as putea cumpara simpoit.Se vand pe baza unui cupon sau card care contine un cod, il introduci pe site si primesti punctele.Nu pot cumpara prin card de credit sau paypal, asa ca asta e cam singura solutie. Daca poti sa imi raspunzi, daca nu, nu e nimic.

Buna! Daca ai putea sa ma ajuti, am o problema cu laptopul.Am stat pe laptop normal, s-a descarcat bateria (nu am apucat sa il bag la timp) si acum imi scrie ca trebuie sa iau in vedere schimbarea bateriei ca e defecta.A mai facut asa de multe ori, dar nu mi-a zis niciodata de baterie.E in garantie inca un an.Merge sa il duc in service (e Toshiba) sau sa ii scot bateria si daca fac asta nu isi pierde garantia?
Multumesc.

| neluL a răspuns (pentru Ana00005):

Trebuie sa treci Origin in modul offline.Deschide Origin da click in stanga sus pe Origin si apoi alege din fereastra ->Offline. Din acest moment Origin este Offline dar continutul adica Sims 3 ramane Online, nu mai ai nevoie de internet.