| LiChOnE a întrebat:

Buna am o problema cu microfonul de fiecare data intru in cs si joc pe un server de jb si vreau si eu sa fiu CT sau simon si nu pot pentru ca nu imi merge microfonul se aude paraca e in ecou si am verificat toate setarile si cand vorbesc cu prietenii pe skype sau pe mess spun ca ma aud incet. Zic sa inchid geamu pentru ca se aude ca un şuerit zic ei si cand vreau si eu sa ascult niste melodii se aud la ei melodia pe care o ascult. Microfonul esti bun l-am folosit si in trecut si mergea bine... nu pot sa spun ca mergea excelent doar ca se auzea incet dar de ajuns incat sa ma inteleaga ce vorbesc... si va rogg daca puteti sa ma ajutati sunt disperat. Vreau raspunsurile citeti si pe inteles, dau funtita.

2 răspunsuri:
| Cosminovici18 a răspuns:

Deci...eu te sfatuiesc sa-ti iei altul decat sa te chinui cu asta daca s-a stricat s-a stricat si gata iti ei altul.nu e scump bine nu stiu sigur daca se mai gasesc in magazine microfoane separate.acuma toate sunt impreuna cu o pereche de casti nu sunt scumpe castile 30-40 de lei.winking bafta.asculta-mi sfatul si o sa fii fericit.winking bafta! mie cand mi se strica un lucru si il pot repara in repar dar daca nu se poate repara.il arunc la gunoi si imi iau altul nou...winking

| LiChOnE explică:

Bine mersi