| GeorgeAndrei123456 a întrebat:

Am o problema, trebuie sa fac un update la cosola (Xbox 360) nu o am de mult timp, si nu ma pot connecta la wifi. Inainte puteam sa ma connectez eram tot timpul. Imi cere un uptade, ii dau "yes" pentru ca vreau sa-l fac, apoi imi zice ca nu pot sa ii fac updateu-l, si daca mai primesc de multe ori erroarea sa intru pe pagina lor officiala. Am intrat pe pagina, am primit instructiuni, dar tot deageaba, si nu stiu cum sa-l fac. DAU FUNDITA LA PRIMUL RASPUNS CORRECT! PS: ma joc Nfs most wanted din 2012, si de cv vreme, se gata harta dintr-o data, adica ma plimb ce ma plimb si cand ma "uit in fata" vad ca autostrada se gata brusc iar masinile circula pe autostrada unde ar trebui sa fie daca ma apropi, mi se blocheaza ca pe o imagine atata ca pot sa intru in meniu si pot sa ma uit in spate VA ROG AJUTATI-MA crying

Răspuns Câştigător
| aconstedani a răspuns:

Din cate am inteles eu tie ti se cere un update de software al consolei. App jocul respectiv este original sau backup? (ceea ce presupune ca sa ai consola modata) Oricum, nu prea are relevanta lucrul asta, dar ai incercat cu un cablu de internet in loc de wireless?