anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am reusit sa instalez gta 5 in sfarsit, problema vine in felul urmator, cand incerc sa- deschid primesc eroarea 0xc000007b si orice metoda as incerca sa repar problema nu merge! Stiu ca am avut aceeasi problema cu far cry 4 si outlast dar pana la urma au mers... solutii? Funda!
Am incercat cu visual C++, cu directX, am incercat cu inlocuitul.dll-urilor din system32 dar tot nu vrea sa mearga.

2 răspunsuri:
| SpikeSpigel a răspuns:

Nu iti ruleaza, ai un PC prea slab

| RB26DETT a răspuns (pentru SpikeSpigel):

Multumesc de ajutor, am reusit sa-l fac pana la urma, mi-a trebuie d3dx9_43.dll x64 bagat in system 32, asta a fost tot pana la urma, merge pe med-high cu un average de 29-30fps [am rulat benchmark-ul] i5 4210U pana la 2.7 ghz dual, 4 Gb RAM DDR3L [cam putini ce-i drept, sunt momente cand incepe sa sacadeze cu tot cu sunet sau o fi din cauza supraincalzirii procesorului] placa video nVIDIA 840M 2 gb, cu ultimul driver ruleaza excelent gta 5! am pierdut jumatate din zi incercand sa-l fac sa mearga... mda, am un pc cam slab pentru jocul asta daca te iei dupa system requirements dar uite ca acele componente sunt necesare daca joci la rezolutia 1080p, eu joc la 720p tongue Eu sunt destul de multumit de felul cum ruleaza jocurile pe un laptop de 2 000 de leiwinking si stai calm ca stiu bine ce merge si ce nu merge pe laptopul meuwinking nu-mi luam gta 5 degeaba daca stiam ca nu merge laughing totusi aveam dubii cum ca n-ar merge acceptabil nici pe low...