Si eu am vrut sa-mi iau laptop Acer(fiindca are perfomante bune si este si ieftin)insa nu este rezistent.Am auzit de la multi prieteni care au Acer ca se strica repede. funda?
Toate laptop-urile sunt rezistente, mai ales cele ACER (eu am ACER) si sunt f. ok! dar asta nu inseamna sa dai cu ele de pamant
Il voi lua ca sa pot juca niste jocuri care imi plac.De ex ultimile jocurile COD, gta 4, assassin creed.Nu sunt eu nu stiu ce gamer, dar vreau sa imi mearga jocurile astea. Bugetu ar fi intre 22-23mil.Uite aici laptopul.Dar e 23, 5mil dar ar merge si procesor i3 ca i5 e cam scump--http://www.pcgarage.ro/......nux-brown/
Aruncal de la etaju unu de mai merge e bunisor apoi de la etaju doi de merge e bun apoi de la etaju trei de merge e foarte bun si ultimu de la etaju de merge e cel mai bun! eu stau sa te anunt ca mai in sus de etaju unu n-am trecut
Mai da ceva detalii, pentru ceti trebuie? Aicea parca ai fi zis care este mai buna masina: lamborghini sau ferari? Acer aspire are unele laptopuri chiar foarte bune ( care sunt in raport cu pretul) da unele chiar is praf( care si ele sunt in raport cu pretul). Tu de care ai dori sati cumperi? Si cati bani esti dispus sa cheltui? Si dace un link sa vedem cam la ce cartofi prajiti te astepti sa faca laptopul.
Oooo! la bani aia iti iei avion, nu gluma! Parerea mea i sa-ti iei mai bine un desktop, ca o sti para rau dupa aia. laptopu i destul de bun, oricum jocurile o sati mearga bine pe ala, numa atata ca placa video i pe 128 de biti, mie unu numi plac, mai bine era daca era la 256 de biti, acum tu faci cum vrei! Its your call