| navinia a întrebat:

happy am si eu o intrebare legata de jocul >>"Transformice!"vreau sa fac un trib si am 500 de branze dar cum se face? adica..cand il fac trebuie sa aranjez euu tot, sa aliniez eu totul? rapid! dau funda! rolling on the floor

Răspuns Câştigător
| papyterier a răspuns:

Pai, mai intai trebuie sa iii dai un nume (unul care nu a fost folosit) apoi to poti sa iti faci casa de trib sau poti lua( un cod de mapa gasesti pe internet) adaugi diferiti jucatori si le dai grade (cum s-ar zice) poti sa alegi unul dintre gradele pe care le ai la dispozitie date de joc si tu alegi optiunile sale, adica daca poate adauga membri sa schimbe casa tribului etc. sau poti sa adaugi si tu diverse "grade" inventate de tine. Cand esti sef de trib tu trebuie sa pui un anunt pentru soriceii care intra in trib(despre el etc...) si trebuie sa ai grija de jucatorii din trib happy Cam atat este cea ce ar trebui sa stii, Sper ca te-am ajutat happy

1 răspuns:
| stefan350 a răspuns:

Trebuie mai intai sa-i dai un nume (care sa nu fie folosit) apoi creezi casa tribului cu coduri daca vrei pot sa iti spun cateva... apoi recrutezi soareci la care dai diferite ranguri.(grade)
Fiecare rang (grad) pot sa il alegi tu cum ar fi poti alege,, servitor'' si sa-i pui ca nu poate face nimic si oricum poti inventa orice rang (grad) doresti
Funda?