anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema cine ma ajuta corect, ii dau FUNDA! De o luna nu stiu ce are laptop-ul meu atunci cand descarc un joc in el... mi-l deschide in format PDF si-mi apare eroarea "Adobe rider could not open because it is either not a supported file type or because the file has been damaged (for example it was sent as an email attachment and wasn't correctly decoded)"... de ce? De ce nu mi-se deschide jocul si-mi apare doar acest mesaj? In speranta ca-mi veti raspunde corect la aceasta intrebare, va multumesc anticipat!

5 răspunsuri:
| Maria9Maria a răspuns:

Domnilor moderatori... daca mi-am corectat intrebarea de ce nu mi-ati aprobat corectarea greselilor si mi-ati lasat-o cu greseli? pfffffff

Răspuns utilizator avertizat
| alecx4music a răspuns:

Nu prea imi dau seama ce fel de joc descarci...
Din cate spui descarci un singur fisier, cu extensia.pdf
Jocurile pentru calculator au extensia.exe, ca si programele pentru windows.
Deci, daca descarci un joc, fie este un singur fisier cu extensia.exe, fie gasesti o arhiva in care ai mai multe fisiere (ale jocului) + aplicatia.exe pe care o rulezi si joci jocul.
Se mai intampla in windows ca registrii cu extensiile sa se strice. Daca mai ai un joc care l-ai descarcat mai demult, vezi ce extensie are si pe cele descarcate acum le redenumesti cu extensia aia.
Ex:
descarci un joc sa spunem Mario.pdf
Il redenumesti Mario.exe
Ca sa poti modifica extensia unui fisier, trebuie sa te duci in my computer, tools, folder options, view si debifezi hide extensions for known file types.
Daca te pricepi cat de cat la calculatoare poti sa urmezi tutorialul de mai jos pentru asocierea manuala a extensiilor in registrii.
http://www.winhelponline.com/......ssociated/
Ai grija cu registrii, daca stergi altceva, iti poti strica windows-ul, deci fi atenta ce registrii stergi.
Bafta!

| sog1 a răspuns:

Poate nu ai instalat Adobe-uri.

| An0nimusD a răspuns:

Dai click dreapta pe aplicatie si deschide-o cu.exe