De ce oare? Fiindca FC 4 vrea musai X64. La fel si setupul, presupun. Nu stiu ce/cum vrei sa faci tu cu setupul, asa ca nu ma pot pronunta. Legat de "suporta x64" depinde de procesor, nu de cantitatea memoriei. Daca procesorul e pe 64 de biti, poti sa pui si pe 2 GB de ram OS pe 64 de biti. Ca nu are sens, asta e deja alta poveste...
Ai pe 32 de biti ca ca nu ai nevoie de x64, adica nu vad ce folos poate avea calculatorul tau cu 4 gb rami pe x64, sa te joci far cry? oricum nu o sa iti mearga bine cu 4 gb ram desigur asta depinde si de procesor si placa video, daca vrei neaparat sa te joci far cry 4 instaleaza un windows 7 sau 8.1 pe 64 bit, si dupa cum spune si prietenul nostrum KodrutZ este nevoie sa vezi prima data daca modelul procesorului este pe 64 biti ( desi in ultimii ani toate procesoarele sunt pe 64 bit ).
Da, procesorul este x64. Eu intreb de ce apare chestia asta? Unui prieten care are exact ca mine, intra in setup. Si cum pot sa rezolv? Am incercat si cu Windows 7, si tot asa apare cand incerc sa intru in setup.
Prietenul tau are windowsul probabil pe 64 biti, sau daca nu a luat jocul din alta parte