1. Toate cosmeticele si toate parfumurile scumpe ce te inconjoara nu vor putea sa-ti transforme piatra ce o ai in loc de inima, intr-un giuvaier frumos slefuit.
2. Ai aparut fluierand o piesa calma promitand sustinere si prietenie. Ai plecat promitand aceleasi lucruri si ascunzandu-te in umbrele usoare ale aceleiasi melodii insa cu amintirile mele cele mai frumoase si un geamantan intreg de sentimente nobile.
3. Ai crezut ca daca te scalzi in lumina gloriei iar eu sunt in umbra dizgratiei vei fi mai presus! Nu ti-au dat seama ca mereu te-am sustinut din umbra, nu ti-ai dat seama ca invidia ta era mereu iertata, nu ti-ai dat seama ca am plans noaptea pentru raceala ta prietena draga si nici nu ti-ai dat seama cand intr-o zi mi-am facut bagajul si am plecat din viata ta.
4. Dezamagirea nu este un cuvant care sa-ti spuna cate promisiuni ai lasat sa se risipeasca in vantul de toamna. Dezamagirea e cuvantul care-ti spune cate rani ai lasat sangerand in timp ce universul tau se invartea in jurul unei oglinde stupide.
5. Lumea vede ce vrea sa vada: Doua fete zambind si impartind fiecare adiere de fericire a vietii, insa nu se sinchisesc sa vada cerul greu si plumburiu, sentimentele grele ce se ascund in spatele mastilor, ochii rosii si inimele sfasiate. Nimeni nu vrea sa vada acea prietenie falsa!
6. Increderea ca un glob de sticla plin de lumina: Alb ca zapada, scanteind din toate puterile pana cand,, prietenii,, il iau intre maini, se joaca cu el si il lasa sa cada intre stancile dezamagirii facandu-se cioburi.