Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 10 Februarie 2025 sunt:
Salut, am un cont de Facebook si nu mai dețin numarul de telefon, am adaugat un alt numar si o adresa de email, dar daca vreau sa schimb parola sau sa scor numarul vechi, imi tot zice sa bag codul...? (mai mult)
Avem aici fani jocurilor Metro 2033, Metro Last Light și Metro Exodus? ????????
Salut! Pt. Cei care au Minecraft pe telefon cumpărat, credeți că merită să-l cumperi? Sau e la fel că cele gratis(apk)
Bună ziua! Dacă atunci când cauți o conversație pe Messenger, iar aceasta a fost ștearsă, apare "criptare end- to- end"? Iar atunci când intri să inițiezi un mesaj cu cu cineva cu care nu ai...? (mai mult)
Vinde cineva un cont de Forge of Empires? Cu cat mai avansat cu atât mai bine. Mai multe detalii în privat
Cum fac sa pun waze in fh4?
De unde pot lua gta V gratis?
Buna! Am cumparat de pe G2A, key pentru GTA5. neatenta fiind crezand ca e jocul. ce fac cu ea? trebuie sa- mi cumpar jocul, sau pot activa cumva, fara sa mai dau banii pe joc? Precizez ca am luat gta...? (mai mult)
Bună seara! Cine mai folosește Playstation 4 în zilele de astăzi, vă jucați GTA 5?
Salutare TPU! Eu obişnuiam să joc un GTA: Vice City cu foarte multe moduri într- unul singur, dar nu mai ştiu numele. Era o shaorma cu de toate. Maşina de la Ocean View era maşina lui batman. ...? (mai mult)
Buna am si eu o problema la pc windows 10 imi da eroare 10 la camera web si la microfon nu il gaseste, nu prea ma pricep deloc dar vreau sa remediez problema.Ma poate ajuta cineva pas cu pas?
Cum pot recupera contul de ps4 nu mă pot conecta la el zice eroare cred ca mi-a fost furat bag tot ce trebuie și nu merge
Salut! Am și eu o întrebare. Poate cineva să mi recomande un laptop de gaming? Eu am pus ochii pe un Razer blade 18, dar prețul de 4000€ mă cam da înapoi. Îmi poate recomanda cineva ceva similar...? (mai mult)
Salut! Este vreo sansa prin care poti sa "spargi" adservioul gen sa intri in contul profesorilor si sa stergi si sa pui note (mai bine nu spui nimic decat sa dai hate) daca aveti vreo idee va rog sa mi...? (mai mult)
Este in Football Manager 24 echipa mea favorita și de suflet SC Oțelul Galați cu echipamentele și stadionul din realitate?
Am o întrebare! Am schimbat placa de baza cu una nouă. nu știu de ce când pun firul de la power pe placă. se aprinde si după se stinge în mod repetat. nu știu ce sa fac
Jocuri low end specs, am un laptop 4 gb ram nu e asa de bun, vreau sa joc ceva jocuri, nu contează dacă sunt pe bani sau nu:)
Buna seara! stie cineva un joc catack ceva de genul cu soldati cate 3... tancuri o masina care ataca tancurile repede si rachete ...asematoare? 2000 2005 cred ca e
Salut, ma joc cs 2 cu hack si am instalat exloader sa incerc hack ul exhack dar ma baga in cs si imi da crash, inainte mergea, am reinstalat windows ul de 2 ori si tot nu merge acel hack.
Mi-a fost suspendat Facebook marketplace-ul pe nimic. Ce pot face sa il primesc inapoi? E adevarat ca revine de la sine?
Știe cineva un joc pe telefon de trebuia să intri într-un avion într-o casă etc. erau mai multe misiuni mi se pare ca era ținta un cerc
Salutare, am nevoie de puțin ajutor.De ceva timp cineva îmi pune skinurile din inventar de pe cs2 la vînzare fară ca eu să știu.Eu țin mereu inventarul pe privat dar cum face acel cineva că îl...? (mai mult)
Bună! Când doresc să vizionez pe net filmulețe de pe site ul BBC primesc mesaj ca site ul merge doar în UK. Exista vreo varianta sa meargă și în România?
Salut TPU, cum pot juca coin master de pe un calculator slab? Ca problema este ca de pe Facebook nu il pot juca iar de pe alte emulatoare nici sa il instalez nu pot.
Salut TPU, cum pot juca TPU pe pc dar am un pc slab iar pe nox player nu il pot juca ca nu imi merge instalat?
De ce imi apar erorile aceste mereau: file:///C:/Users/Admin/Pictures/Screenshots/Captură%20de%20ecran%202025- 02- 04%20100922.png file:///C:/Users/Admin/Pictures/Screenshots/Captură%20de%20ecran%202025-...? (mai mult)
Ajutor! Cum bag moduri in forza Horizon 4?
Dacă un prieten îmi trimite invitație sa ma angajez la el, în GTA5, de unde ii accept invitația? Nu reușesc nici cum...
Am o întrebare dacă mă poate ajuta cineva! Eu am achiziționat online un cod pentru paysafecard și în loc să selectez regiunea România am selectat regiunea irlanda ce pot face în această situație...? (mai mult)
Salut. Am un Laptop ASUS FX506HF, am instalat cele mai recente drivere atat pentru placa video cat si pentru procesor, de asemenea am si update- urile la zi pentru Windows 10. Pana ieri totul functiona...? (mai mult)
Salut comunitate! Dacă mă joc Minecraft de la 100% până la 20%, vreau sa știu dacă afectează ceva, bateria și pasta termica.Laptopul nu se încălzește atât de tare, pentru că am un cooler.Eu...? (mai mult)
Salut! As putea sa folosesc un rx470 de 4gb cu o sursa de 350w?
Salut. Am o pereche de casti razer black shark v2 si le-am conectat la laptop, el le citeste cum ar fi boxe... Ce sa fac? Helpp Ps am reinstalat driver, win tot si nimic tot ca boxe le citeste
Salut, vin cu o intrebare catre cineva care stie despre compatibilitatea componentelor pentru un laptop destul de slabut cumparat acum ceva timp. - Am acest laptop (o sa las un link de la el ) si doresc...? (mai mult)
Am un PS3 ce aș vrea să- i da upgrade dar îmi scrie asta further notice, please remain in this firmwate... PS3Xploid.com for new exploit announcements regarding newer firmware version. (Nu îmi icape...? (mai mult)
Buna, de ceva timp ma gândesc la un joc pe care îl jucam in anii 2008- 2009, era ceva de genul dacă țin bine minte, era o maimuța dar era și un acvariu gen, in care puteai sa îl decorezi. Iar...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare, oare ce joc este acela care trebuie sa te ascunzi si restul sa te gaseasca, un fel de ascunsea pe cs, va las un link aici: https://www.youtube.com/watch?v=oCzCQE8sTtA&ab_channel=oldtime101 ...? (mai mult)
Salut, am un pc procesor 7800 3dx, video 6600xt. Problema este ca... uneori se stince foarte greu, si la restart la fel. Apare pe ecran cu negru Restart sau Shut Down și stă așa 10 minute. Nu arată...? (mai mult)
Salut! Am văzut ca pe ps store a apărut Mafia: Trilogy. Conține cumva toate jocurile mafia complete?
Buna, am nevoie de o informație legata de cont paysafecard, am băgat 100 € pe un cont făcut din Germania, iar contul a fost blocat. Cum pot face sa recuperez banii, iar datele nu corespund pentru...? (mai mult)
Buna, pe Steam este jocul Vasilisa and baba yaga, ce program sa instalez sa îl pot juca daca nu merge pe Nvidia? As vrea sa îl joc și nu știu cum să procedez
Salut! Scuze de deranj, vreau sa imi achizitionez o consola portabila pentru a juca fifa 25 ultimate team imi poti spune te rog ce ai alege tu dintre 1) ps portal 2) Nintendo 3)steam deck 4)rog ally?
Salutari Stie cineva de ce nu ma pot juca fifa 25 ultimate pe xbox one, pana acum 2 zile m-a lasat. Imi cere upgrade. Am cont game pass ultimate. (Jocul nu este cumparat) este din store.
Salut! Când aprind ps 4 si întru pe un joc mi se invarte automat ecranul. Ce pot face pentru a rezolva aceasta problema?
Buna! Am un motherboard Lenovo Mahobay si ma gandesc sa upgradez placa video de la un Nvidia Quadro K2200 la un GeForce RTX 3050 VENTUS 2X. Stie cineva daca sunt compatibile? Procesorul este Intel...? (mai mult)
Salut. De ce red dead redemtion pe xbox one s in online sunt singur pe harta?
Buna ziua, am conectat și eu 8 balul pool pe telefon și am vrut sa mut contul Google pe contul de Facebook sa mut totul și m- a dat din nou de la 0. Mi- a arătat că se face transferul, dar nimic,...? (mai mult)
Salutare TPU îmi poate da cineva niste sensivitati braziliene pentru free fire
Buna TPU, sunt samanca lv 80 pe metin doar ca sunt praf atat pvp cat si pvm. ce recomandari aveti pentru bonusuri? si pvp si pvm
De ce se zice polar la Awp. ps: dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Elelena65 întreabă:
petroneladiva882882 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?