Am scris si niste chestii care nu au legatura cu ce ai intrebat pentru ca altfel nu intelegeai ce vreau sa spun.
1. Daca iti cere id si parola de la cont nu le scrie.Mai mult ca sigur este un program care trimite id si parola cuiva.
2.Descarca orice hack vrei tu si dai scan, toate vor fi detectate ca virusi.
Antivirusul are in baza de date mai multe coduri(nu cod gen parola, nu stiu cum sa iti zic.De exemplu cum ii spui unei persoane du-te la magazin.acel du-te la magazin ar fi un cod.Nu am spus deloc bine, am spus intr-un fel sa priceapa cat de cat nu imi sariti in cap). Daca atunci cand scaneaza un program gaseste un cod care este in baza lui de date ca fiind daunator apare alerta de virus, pentru ca antivirusul doar cauta acele cod-uri, nu iti stie preferintele ca sa analizeze daca e doar un virus pentru acel joc sau daca e o amenintare pentru PC.
hack-ul indeplineste funcii in locul omului sau afecteaza jocul intr-un mod in care nu ar trebui sa o faca.Ca sa se intampe asta, programatorul trebuie sa introduca un cod pe care antivirusul poate sa il aiba in baza de data ca fiind daunator si sa apara alerta de virus.
Problema este ca nu sti daca hack-ul actioneaza doar asupra jocului sau asupra intregului PC.Tu intrebi daca are virusi.hack-ul este un virus pentru joc, unul care il avantajeaza pe utilizatorul sau. Daca el actioneaza doar supra jocului raspunsul este "este un hack fara virusi", nu distruge nimic in pc si nu inregistreaza nimic. Daca actioneaza asupra intregului pc atunci da,"are virusi" adica este un virus cu nume de hack dar este daunator.
Daca cunosti pe cineva care stie sa programeze da-i hack-ul si intreaba daca actioneaza doar asupra jocului sau daca trimite informatii din inregul PC.
Nu poti afla daca un hack este dauntor sau perfect normal(actioneaza doar la joc) daca nu sti sa il analizezi si sa vezi ce a fost programat sa faca.
de obicei ori ce hack bun are cati-va virusii dar depinde de ce virusii are uni pot fi periculosi pune scanerul pe hack si o sa veizi daca are sau nu virusi i