| luciana2003 a întrebat:

Buna as vrea si eu jocuri de fete dar in care sa te loghezi!
Multumesc celor care imi raspund!

6 răspunsuri:
| capsuna16 a răspuns:

Ladypopular

Răspuns utilizator avertizat
| AndradaRoxana9 a răspuns:

Buna.
Un joc foarte renumit printre fete este Stardoll. Sunt sigura ca îți va plăcea.Îți dezvolta creativitatea și te ajuta sa îți faci prieteni. Poti participa la concursuri și la multe alte activități care nu te vor plictisi niciodată. Poti afla foarte multe informații despre vedetele tale preferate cu ajutorul Starblogg-ului de pe Stardoll. Le poți crea ținute după bunul tău plac.De asemenea îți poți crea propriile tale haine și accesorii.Si nu numai. Succesul tău poate fi recunoscut la nivel național cat și la nivel internațional. In prezent Stardoll are 245, 733, 897 de membrii. Odată ce ți-ai facut cont pe acest joc și nu știi cum sa îl joci poți intra la categoria '' Ajutor '' de pe Stardoll. Sper ca ți-am fost de ajutor.
Pa, pa!

| Blackyuu a răspuns:

Imvu
Sweetflirt
Ladypopular cel mai bun este imvu dar provoaca dependenta am jucat 2 ani si acum imi place sweetflirt.

| Reiko a răspuns:

Sweet Flirt. Am jucat si eu, e destul de interesant si nu costa sa-ti faci cont big grin Pacat ca-i tradus numai pana la episodul 2. Sper sa apara episodul 3 saptamana asta sau cea viitoare. Oricum, imi pare rau ca nu pot sa-ti zic mai multe jocuri, eu nu prea ma joc pe calculator... Ai putea incerca La Tale dar e si de fete si de baieti si trebuie descarcat. ~Distractie placuta!~

| xFrancy a răspuns:

Lady Popular si Sweet flirt Sper ca am fost de folos big grin Si mai este un joc imvu dar trebuie sa il descarci big grin ( P.s la imvu ai grija de uni jucatori.vor sa iti fure contul..ca asa am patit si eu big grin) Have fun