Fii atent! 1-deschide yahoo messenger.2-in josul ferestrei scrie get a new yahoo! ID...3-dai click pe el si deschide-l, 4-scrie acolo lastname-prenume, firstname-nume de familie ori iti scrii numele de familie si preunumele ori scrii altceva cum vrei tu sa iti faci id-ul, 5-Gender-selectezi femeie sau barbat, 6-Birthday-luna, ziua si anul nasterii sa-ti dau un sfat pune anul nasterii in asa fel incat sa depaseasca 18 ani ca sa poti sa iti faci id-ul ex 1980, 7-Language limba nu prea conteaza daca vrei selecteaza romana sau altceva ori lasa-l asa in general apare engleza, 8-Postal Code codul postal, nu scrie la nimereala nu merge uita-te pe o factura eu de obicei scriu asa si functioneaza:100000 acum nu stiu la tine daca merge, 9-Yahoo! ID and Email acolo scrii id-ul care il vrei si dupaceaa ii dai Check sa vezi daca e valid adica daca nu cumva are cineva un id de genul asta daca vezi ca scrie cu rosu This ID is not available inseamna ca cineva are deja un id din asta si trebuie sa incerci altul, 10-password parola scrii si tu ce parola vrei iar dedesubt Re-type password o repeti din nou, 11-Alternate email-bagi si u un alt id pe care il sti dar daca vrei poti sa nu scrii nimic ca merge si asa, 12-secret question 1 selectezi ceva acolo sunt numai intrebari si dedesubt dai raspunsul acolo poti sa scrii si chestii la nimereala sa nu temai obosesti sa scrii exemplu:shdsajdfsd la fel si la uramtoarea, 13-Type the code shown acolo scrii codul care ti-l da putin mai sus este mare bagat intr-un patrat vezi ca trebuie sa scrii exact ca acolo cu litera mica cu litera mare cum iti cere ca altfel nu iti merge, 14- ii dai CREATE MY ACCOUNT.Si gata id-ul sper ca te-am putut ajuta. FUNDA?
LoreChris1983 întreabă: