| VampyYuki a întrebat:

Aseara am incercat sa download-ez un film, si nu a prea mers. De fapt am asteptat cam o ora, dar nimic. Nu mergea. Asa ca am sters ceea ce instalasem. Dar am observat ca in loc de filmul respectiv mi s-au instalat tot felul de tampenii, ca: RegClean Pro, NcDownloader si Advanced System Protector sau ceva de genu'... Eu le-am dezinstalat pe toate cu Uninstaller. Apoi am observat, atunci cand am intrat pe Chrome, ca nu-mi mai apareau iconitele acelea (Google, Youtube, Gmail, etc.). Imi apare acum doar o pagina goala cu un spatiu in care sa scrii si butonul "Search". Atat. Si la link imi apare Web Search Pu nu stiu cum. Si daca ii dau New Tab nu imi arata nici un link. Intrebarea mea e: cum sa fac sa imi apara din nou acele iconite? Va rog mult AJUTOR, sunt chiar disperata.

2 răspunsuri:
| Bianca1D a răspuns:

Mi s-a intamplat.Se poate rezolva doar daca vine cineva sa intre in setarile calculatorului, un informatician.Fisierele downloadate, "filmul", continea virusi.Niste utilizatori chrome au facut glume proaste si au vrut sa viruseze calculatoare.Deci cheama un informatician, si de acum nu mai downloada fisiere necunoscute, mai bine uita-te online pe fastupolad.com.Sper ca ti-am fost de ajutor. Funda?

| Catalin_Confederat_1998 a răspuns:

Pai dai click dreapta acolo la bara de cautare si iti apare editati motoarele de cautare, apoii dai la gestionati motoarele de cautare si alegi google.
Daca nu merge asa scrii google si intrii apoi vezi ca este o steluta sus dreapta in colt apesi acolo, apesi pe steluta si dai terminati. Apoi cand intri trebuie sa iti apara sus o bara unde scrie google apesi acolo si iti acceseaza direct dar daca nu iti apare bara intri la editati motoarele de cautare si bifeaza,, afisati mereu bara de marcaje''. SPER CA TE-AM AJUTAT.