Trebuie sa ai minecraft[logic],trebuie sa ai modul [logic] si mod loader[mai ilogic] Intri in start>run>"%%appdata%%" [fara ghilimele] dai la minecraft,bin,si ai minecraft jar file,open it with winrar sau winzip,stergi folderul META-INF si bagi acolo fisierele din mod, daca mai ai nelamurir, mesaj privat. Bafta!
Negative nu toate modurile se pun acolo altele se pun si in alta parte nu numai la minecraft.jar dar da acolo se pun 3 sferturi din moduri
Da,dar m-am gandit ca astfel o sa prinda baza, deci va continua sa citeasca instalarea la celelalte moduri si va intelege.
+sunt tutoriale pe youtube si arata cum si unde se pun si de unde se pot lua cele moduri pentru minecraft mai sigure
Pai...poti sa imi dai id-ul tau? sau daca e baga-l tu pe al meu(e valabil pentru toti), Am instalat o data mod mi-a mers...a doua oara am instalat alt mod la joc si nu mi-a mai mers si da am sters META-INF si da am mod loader.bagatimi id-ul daca stiti cum sa faceti.Id-ul meu este Andrei_Gheorghe_2001@yahoo.com.
Pai mai am o adaugare(P.S.Am bagat in appdata si am sters meta-inf...nu stiu unde sa mai bag ca nu mi-a mers va rog ajutor...dau fundita:X.