| nightghost96 a întrebat:

Buna,ceao,sall, ce faci?, buna tuturor utilizatorilor de TPU happy
As vrea sa stiu care este durata medie de viata a unui PC.Cam cati ani rezista la utilizare intensa(vreau sa zic ca sta aprins de dimineata de la ora 9:00 pana la ora 23:00).pc-ul meu inca merge foarte bine tinand cont ca il am de 7-8 ani, si as dori sa stiu cam cat o so mai duca happy.(daca se poate nu puneti intrebari de genu "cat o sa-l ti" s-au "pana se strica".Daca puteti sa ma ajutati... Ofer funda! Scuzati categoria alta nu am gazit

Răspuns Câştigător
| KeNNT3D a răspuns:

Salut eu as zice ca rezista destul de mult ca si eu aveam un pc de 9 ani am mai schimbat piese in el dar acum mi-am cumparat altul. dar tot asa il tineam si eu aprins si nu s-a intamplat nimic cu el.

2 răspunsuri:
| Daniel_Caranda_1989 a răspuns:

Daca a fost nou si nu are prea multe instalari windols poate rezista cam 10 ani.

| Andrei7520152 a răspuns:

Durata de viata medie al unui PC a tot scazut in ultimii decenii. daca prin 1995 un pc putea rezista pana la 10 ani, cele fabricate astazi ar rezista 3-4 ani. In anii 80 un PC putea rezista pana la 15 ani. Asta poate avea mai multe cauze, nu doar lipsa calitatii in componente. cat va mai rezista pc-ul tau nu avem de unde sti ca nu suntem telepati. calculatorul nu e mancarea din frigider - nu are un termen de valabilitate. O piese poate ceda dupa un an doi sau poate rezista mai mult. poti lua unele masuri pentra a asigura o viata indelungata, cum ar fi curatarea de praf sau o ventilatie ca lumea